Mand anholdt for vold mod 3-årig

En mand fra Nordjylland er søndag aften blevet anholdt og sigtet for vold mod en bare 3-årig dreng

Politiet arbejder på at sikre tekniske spor i den lejlighed, hvor en tre-årig dreng er blevet udsat for vold (Foto: Rene Schütze)
Politiet arbejder på at sikre tekniske spor i den lejlighed, hvor en tre-årig dreng er blevet udsat for vold (Foto: Rene Schütze)

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Politiet i Nordjylland har søndag aften fået en anmeldelse om en uhyggelig forbrydelse.

En mand er anholdt og sigtet for at have begået vold mod en bare tre-årig dreng i Hjørring.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi har fået en anmeldelse om vold mod en tre-årig dreng. Jeg kan ikke sige ret meget mere, før den Centrale Efterforskning i Aalborg har efterforsket sagen, siger vagtchef Per Jørgensen til Ekstra Bladet.

Drengen har det efter omstændighederne godt, og ifølge politiet er sager af denne karakter en smule anderledes end normalt, og derfor kan de ikke udtale sig yderligere lige nu.

- Det er jo klart en væsentlig grovere sag, når der bliver udøvet vold mod en fuldstændig forsvarsløs lille dreng. Derfor griber vi det lidt anderledes an, end hvis det var mod en voksen.

Politiet er i fuld gang med de tekniske undersøgelser, men han allerede nu oplyse, at manden er tilknyttet samme adresse som drengen, men det er ikke hans far.

Politiet fik anmeldelsen klokken 17.06, og forventer at kunne oplyse mere om sagen mandag morgen.

1 af 2 En mand i Aalborg er anholdt og sigtet for at udøve vold mod en tre-årig (Foto: Google Maps)
2 af 2 Politiet arbejder på at sikre tekniske spor i den lejlighed, hvor en tre-årig dreng er blevet udsat for vold (Foto: Rene Schütze)