Mand anholdt for voldtægt og blottelse: Onanerede i Netto

En mand i 30'erne er blevet anholdt efter at have pralet med sine forbrydelser på Facebook

En mand i 30'erne er blevet anholdt torsdag eftermiddag under mistanke for to sædelighedsforbrydelser i nærheden af Helsinge og Blistrup i Nordsjælland. Det skriver sn.dk.

Han fremstilles i grundlovsforhør senere fredag. Det oplyser Nordsjællands Politi.

- Den første forbrydelse er et forsøg på voldtægt, hvor han er brudt ind hos en kvinde, som han har forsøgt at voldtage. Kvinden var alene hjemme på gerningstidspunktet, siger Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet

Ellers er manden også under mistanke for blottelse. Her skulle han have fulgt efter en kvinde i en Netto i Blistrup. Så trak han sit lem frem og begyndte at onanere foran kvinden både inde i butikken og udenfor.

Derudover er manden også sat i forbindelse med tyveri fra selvsamme Netto. Ifølge sn.dk skulle manden have pralet med sine bedrifter over for sine venner på Facebook, hvilket skulle have gjort det let for politiet at finde frem til ham. Det ville Nordsjællands Politi dog ikke bekræfte over for Ekstra Bladet.

- I går eftermiddags udsendte vi en efterlysning med et billede af ham, og inden for kort tid, fik vi ret mange borgerhenvendelser, der pegede på den samme mand. Så vi fik god hjælp fra borgerne.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen