Mand anholdt i zoologisk have: Voldtog pony foran børn

En 23-årig mand vidste tilsyneladende ikke, at både børn og voksne så med, da han forgreb sig på en pony i børneafdelingen af en zoologisk have

En pony blev angiveligt voldtaget i en zoologisk have i Berlin. Flere vidner så med og en babysitter tilkaldte politiet. Foto: Colourbox
En pony blev angiveligt voldtaget i en zoologisk have i Berlin. Flere vidner så med og en babysitter tilkaldte politiet. Foto: Colourbox

En mand er blevet anholdt efter angiveligt at have forgrebet sig seksuelt på en pony i en børneafdeling af Goelitzer Park i Berlin.

Det skriver det lokale medie Berliner Morgenpost.

Episoden skulle have fundet sted den 3. november foran flere børn og voksne, og en mor, hvis søn befandt sig i ’Kinderbauernhof’-afdelingen af parken sammen med sin babysitter, da den voldsomme episode angiveligt fandt sted, fortæller til mediet:

- De blev vidner til, at manden forulempede ponyen seksuelt.

’Amanda F’, hvis navn er blevet ændret, men er lokalmediets redaktion bekendt, tilføjer, at babysitteren ikke var i stand til at fortælle yderligere om episoden, fordi den havde været meget traumatiserende.

Kvindens babysitter tog et billede af gerningsmanden, og viste det til den zoologiske haves personale. De kontaktede straks politiet.

Da manden indså, at andre havde overværet hans handling, forsøgte han at stikke af fra stedet, men han blev tilbageholdt af vagter, indtil politiet kom og hentede ham.

Ifølge det tyske medie er der tale om en 23-årig syrisk mand, som nu er blevet sigtet for have forstyrret den offentlige fred ved seksuelle handlinger og for selve overgrebet på det sagesløse dyr. Det risikerer han samlet op til fire års fængsel for.