Mand anholdt ved friluftsbad for at blotte sig over for mindreårige

En 42-årig mand er tirsdag sidst på eftermiddagen blevet anholdt efter anmeldelse om, at han har blottet sig over for mindreårige piger

Syd- og Sønderjyllands Politi har tirsdag anholdt en 42-årig mand, som er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse ved Jels Søbad mellem Gram og Kolding tidligere på dagen.

Det oplyser vagtchef Ole Aamann til Ekstra Bladet.

Den 42-årige har ifølge politiet blottet sig over for en gruppe mindreårige piger ved friluftsbadet ved Nedersø, som er et yndet badested for de lokale, når solen står højt på himlen, og det er varmt.

- Anmeldelsen går på, at han har fremtaget sit lem og er begyndt at onanere foran de unge piger, siger Ole Aamann til Ekstra Bladet.

Pigerne har efter episoden henvendt sig til en voksen, som har valgt at ringe til politiet, fortæller Ole Aamann videre.

Da politiet nåede frem til stedet, var manden imidlertid forduftet. Men vidner kunne hjælpe politiet med besked om, hvor manden var gået hen.

Derfor var det ingen sag at finde ham og anholde ham, fortæller Ole Aamann.

Episoden blev anmeldt klokken 17.06. Manden blev anholdt klokken 17.42. Efter afhøring på politistationen vil han blive løsladt, fortæller Ole Aamann.

Straframmen er op til to års fængsel. Men de fleste sager af den karakter afsluttes med bøde.

- Men det er en skærpende omstændighed, at pigerne er under 15 år. Og så kommer det også til at betyde noget, hvis manden i forvejen er kendt for noget tilsvarende, siger Ole Aamann videre.