Mand bidt i penis: 'Ring efter en ambulance - den falder af!'

Florin Ionita fra Republikken Moldova fik næsten bidt sin penis af, da han angiveligt prøvede at overtale sin kones veninde til sex

En kvinde fandt bogstavelig talt sin mand med bukserne nede forleden dag i en park i Chisinau, som er hovedstaden i Moldova.

Den 53-årige mand, Florin Ionita, var angiveligt med sine kone og nogle venner på en hyggelig picnic-tur i parken, og da Florins 49-årige kone, Maria Ionita, efterfølgende kørte af sted for at sætte nogle af vennerne af derhjemme, blev Florin ladt alene med konens 24-årige veninde, skriver Daily Mail.

Derfor besluttede Florin sig for, at det var et oplagt tidspunkt for ham til at overtale konens yngre veninde til at have sex med ham.

Ville ikke give op
Der var dog lige et problem, som Florin lystigt havde overset: Den yngre kvinde havde på ingen måde lyst til at have sex med sin venindes mand, skriver Daily Mail.

Da Florin angiveligt ikke ville opgive sit foretagende endte hele affæren med, at den 24-årige kvinde bed Florin i de ædlere dele, og da Florins kone kom tilbage for at hente ham en halv time senere, fandt hun derfor sin mand liggende i smerte på jorden.

- Ring efter en ambulance. Den er ved at falde af, skal han angiveligt have skreget til sin kone.

Maria Ionita havde dog ikke travlt med at ringe efter en ambulance, da hun først ville vide, hvad der var sket. Og forklaringen var meget simpel:

- Jeg ville bare fordrive tiden på en behagelig måde, skal Florin have forklaret ifølge Daily Mail.

Den 24-årige kvinde anmeldte efterfølgende Florin til politiet, og han kan derfor se frem til at blive afhørt af politiet, når han er færdig med sin behandling på hospitalet. Hvis han bliver dømt, kan han risikere op til fem års fængsel.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere