Mand dømt: Voldtog og holdt kvinde fanget i loftrum over café

35-årige Ali Haydar Gürarslan er blevet idømt tre års fængsel og udvist med et indrejseforbud i 12 år efter voldtægt af en ung pige i juni måned

Ved Retten på Frederiksberg blev en 35-årig tyrkisk mand kendt skyldig i voldtægt, frihedsberøvelse og vidnetrusler. Foto: Stine Tidsvilde
Ved Retten på Frederiksberg blev en 35-årig tyrkisk mand kendt skyldig i voldtægt, frihedsberøvelse og vidnetrusler. Foto: Stine Tidsvilde

Retten på Frederiksberg har torsdag idømt Ali Haydar Gürarslan tre års ubetinget fængsel og udvisning med 12 års indrejseforbud for blandt andet en grov voldtægt af en ung kvinde 6. juni.

Det oplyser senioranklager Søren Harbo til Ekstra Bladet.

- Udgangspunktet i den type sager af voldtægt, hvor man kender hinanden på forhånd, er normalt to år og seks måneders fængsel, men der var også rejst tiltale for frihedsberøvelse og vidnetrusler, og det blev han også dømt for, siger Harbo.

Ifølge anklageskriftet voldtog han kvinden på en række brutale måder i perioden fra klokken 6.35 til 8.30 i et loftrum på en café i København, hvor han på det tidspunkt var ansat. Han gav hende flere lussinger og befalede hende til at tage tøjet af, inden han voldtog hende.

Ifølge Ali Haydar Gürarslan havde de mødt hinanden på caféen i København lige før midnat 5. juni, hvor de kyssede. Efterfølgende tog den forurettede i byen, og den tiltalte blev på caféen.

- Jeg vil straffe dig
Klokken 4.30 om morgenen 6. juni mødte den 35-årige dømte og kvinden hinanden igen, hvor de endte med at blive fulde efter et drukspil på caféens anden sal. Herefter fandt voldtægten ifølge politiet sted.

- Nu gør du, som jeg siger. Du kommer hårdt til skade.

- Jeg vil straffe dig. Du skal kneppes hårdt, og det skal være nu. Du har fortjent det, fordi du er så beskidt, sagde den dømte ifølge anklageskriftet under voldtægten.

Kvinden blev ligeledes frihedsberøvet i næsten to timer, hvor den dømte mand forhindrede hende i at flygte ved at smide hende ned i en sofa.

Truede hende
Kvinden brækkede en knogle i venstre underarm under voldtægten, og den dømte mand forklarede, at han bed hende i hånden under samlejet.

Han blev også dømt for vidnetrusler efter voldtægten, da han fulgte den forurettede hjem for derefter at true hende og hendes familie, hvis hun meldte ham til politiet.

- Jeg kender alle mulige, der kommer efter dig eller din familie, hvis du fortæller noget eller går til politiet, sagde den tiltalte ifølge anklageskriftet.

Nægtede voldtægt
Ali Haydar Gürarslan nægtede sig skyldig i alle anklager i retten, og under den første retsdag 8. august fortalte den 35-årige mand fra Tyrkiet, at samlejet på ingen måde var voldtægt.

- Der var ikke tale om voldtægt. Hun havde tid til at gå. Jeg tvang hende ikke til at være deroppe, sagde manden i retten.

I retten fremhævede han flere gange, at han og den forurettede havde kysset hinanden ved flere tidligere lejligheder, og at hun vidste, at han godt kunne lide hende.

- Jeg troede, at det kunne blive til noget mellem os, lød forklaringen fra Ali Haydar Gürarslan i retten.

Den forurettedes forklaring foregik bag lukkede døre.

Den dømte mand har endnu ikke anket dommen, men han har taget sig betænkningstid.

Se også: Tiltalt for voldtægt på café: - Hun var villig og kunne bare gå

Se også: Voldtaget to timer på loftet over café: - Jeg vil straffe dig, du har fortjent det

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere