Mand dømt: Voldtog sin egen datter

En mand er dømt for voldtægt af sin datter. Dommen fører til fængselsstraf og udvisning

En 45-årig mand fra Taastrup er torsdag blevet kendt skyldig i i flere tilfælde af voldtægt og andre overgreb mod sin egen datter.

Manden med østasiatisk baggrund er idømt syv et halvt års fængsel. Efter endt afsoning, skal manden udvises af Danmark med indrejseforbud for bestandigt, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Offeret i sagen er mandens egen datter. I anklageskriftet, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i, beskrives det, hvordan de seksuelle overgreb, der inkluderer grove voldtægter, begyndte, da datteren var ni år gammel.

- Jeg er tilfreds med dommen, som understreger hvor alvorligt retten har vurderet de overgreb, som manden har udsat sin datter for, siger specialanklager Bo Bjerregaard.

Voldtægterne af den mindreårige har fundet sted i både ind- og udland.

Sagens forhold et beskriver, hvordan manden voldtog pigen gentagne gange i perioden mellem 1. marts og og 1. oktober i New Zealand.

Anklageskriftet næste fire forhold beskriver grove overgreb, der begyndte 14. juni 2012 og fortsatte frem til 30. december 2018 på adresser rundt om i det storkøbenhavnske område.

Flere gange forsøgte pigen at gøre modstand, men manden nedkæmpede modstanden med slag og vold.

Den dømte har anket sagen og vil gå efter at blive frifundet.

112 Tiltalt: Voldtog mindreårig datter