Mand druknet ved badeanstalt

Kom i problemer, da han skulle svømme 100 meter ud til en platform

En 60-årig mand var ude at svømme med sin kæreste, da han kom i problemer og druknede ved badeanstalten på Bandholm Havn på Lolland. Det skete klokken 14.31.

- De ville svømme ud til en platform, og kvinden svømmer i forvejen. Da kvinden kigger tilbage, råber manden på hjælp, og så forsvinder han under overfladen. Hun kan ikke finde ham, siger vagtchef Anders Mikkelsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Tililende folk fik ham bjærget og startede på førstehjælp. Senere kom ambulance og helikopter til, men han blev erklæret død klokken 15.14, ifølge vagtchefen.

De pårørende er underrettet.

Det er uvist, hvad der ligger bag drukneulykken. Om det skyldes hans svømmefærdigheder, eller han måske har fået et ildebefindende. Det vil ligsynet muligvis kunne kaste nærmere lys over.

- Der har ikke været blæst i dag, og der er heller ikke tale om understrøm. De ville svømme 100 meter ud til en platform, og det er jo en banelængde at svømme, så det er ikke fordi, det er så langt ud, siger Anders Mikkelsen til TV ØST.