Mand fængslet for overgreb på 14-årig

Den 56-årige forklarede under grundlovsforhøret, at han troede, der var tale om en 16-årig

En 56-årige mand er i dag blevet varetægtsfængslet frem til 14. april i et grundlovsforhør ved Retten i Helsingør. Den 56-årige er sigtet for voldtægt af en 14-årig dreng, som han i længere tid havde chattet med på nettet.

Til retten forklarede den sigtede, at han ikke vidste, at drengen var 14 år. Han nægtede også at have voldtaget drengen, men oplyste, at det var korrekt, at de to havde mødtes et par gange.

- Ifølge den sigtedes forklaring var der ved et af møderne tale om helt frivillig oralsex, ligesom han også troede, at det var med en 16-årig, siger anklager Helle Olesen til Ekstra Bladet.

Til politiet har den 14-årige dreng dog forklaret, at han blev truet til at udøve oralsex på manden. Den 56-årige var ifølge drengens forklaring kommet i besiddelse af et nøgenbillede af den 14-årige, som han ville offentliggøre hvis ikke teenageren indvilligede i et møde.

Se også: Mand anholdt: Sigtet for voldtægt af 14-årig

Dommeren ved dagens grundlovsforhør fandt dog ikke, at der var begrundet mistanke om voldtægt ved ulovlig tavng. Der er derimod beviser nok for at den 56-årige har haft samleje med et barn under 15 år. Derfor blev den 56-årige varetægtsfængslet i to uger. 

Det er nu op til politiets efterforskere at arbejde videre med sagen.

- Vi har sikret end række effekter herunder både den sigtede og forurettedes mobil og computer. Så kan vi derfra få et bedre overblik over de chat-beskeder der har været mellem de to, siger anklager Helle Olesen til Ekstra Bladet.

Den 56-årige blev anholdt 18.30 i går aftes, efter at den 14-årige anmeldte en voldtægt til Nordsjællands Politi.

Den nu varetægtsfængslede mand er ikke tidligere kendt af politiet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere