Mand fængslet: Vold på Fredens Torv

Skalle og flaskevold gav fire ugers varetægtsfængsel til ilter og historieløs voldsmand

Her ses Bodega Kurts Mor på Fredens Torv i Aarhus, hvor en vældig batalje udspillede sig natten til lørdag. Foto: Thomas Larsen
Her ses Bodega Kurts Mor på Fredens Torv i Aarhus, hvor en vældig batalje udspillede sig natten til lørdag. Foto: Thomas Larsen

Da Fredens Torv i Aarhus fik sit navn under Treårskrigen i midten af 1800-tallet, var det med ønsket om fred og uddrivelse af de tyske tropper i byen.

Men det er efterhånden længe siden, og natten til lørdag så en lokal mand stort på det oprindelige, fine budskab, da han uden for en beværtning på torvet valgte at uddele en skalle til en værtshusgæst for derefter at slå en flaske i hovedet på ham.

Se også: To mænd overfaldet med glas og flasker ved bodega

Bataljen blev bygget op på Bodega Kurts Mor, inden de stridende parter bevægede sig ud på Fredens Torv, og også en anden mand nåede at få et slag i hovedet af den iltre og historieløse voldsmand, inden ordensmagten meldte deres ankomst.

Voldsmanden blev eskorteret til arresten, hvor han ufrivilligt måtte overnatte i detentionen. Nattesøvnen mildnede imidlertid ikke mandens humør i nævneværdig grad, melder politiet.

Se også: Politiet leder efter tatoveret mand efter værtshusvold

– Han var ikke faldet ned her til morgen og var noget hidsig, da vi skulle have ham over til grundlovsforhør, oplyser vagtchef Klaus Møller fra Østjyllands Politi.

Efter en kort gengivelse af nattens hændelser i dommervagten blev den ufredelige mand sendt tilbage bag tremmer i de næste fire uger, hvor han er varetægtsfængslet.

Se også: Var sur på ekskonen: Tog skarpladt gevær på bodega

Se også: Bordelkunder røg i slagsmål

Alt imens åndede der så vidt vides igen ro og ingen fare på Fredens Torv.

Begge forurettede fra nattens sammenstød måtte en tur på skadestuen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere