Mand fundet død i egen butik: Nu går politiet ind i sagen

I fredags blev en 56-årig mand fundet død i Frankies MC Shop på Grenåvej i Randers. Dødsårsagen er endnu ukendt, og Østjyllands Politi afventer en obduktion mandag morgen

Ejeren af Frankies MC Shop, Frank J. Rosenkrantz, blev fredag fundet død i sin butik på Grenåvej i Randers. Østjyllands Politi ved endnu ikke, om der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet, skriver Randers Amtsavis.

- Så længe det er uafklaret, hvad vedkommende er død af, så plomberer vi stedet, hvor vedkommende er fundet død. Det er obduktionen på retsmedicinsk, der skal slå fast, hvad dødsårsagen er.

- Viser det sig, at der er tegn på, at der er sket en forbrydelse, så anser vi butikken som et muligt gerningssted, og derfor har vi på forhånd lukket af, så et muligt gerningssted ikke forstyrres, siger vagtchef Martin Christensen til Amtsavis.

Randers Amtsavis har snakket med Frank J. Rosenkrantz' eks-svigerforældre, der bekræfter dødsfaldet.

- Vi ved ikke, hvad han er død af, og politiet er inde i sagen. De har lukket forretningen af, så længe vi ikke kender dødsårsagen. Politiet har taget hans telefon og computer og sat klistermærker på dørene, så butikken er lukket i hvert fald mandag og tirsdag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere