Mand i livsfare: Politiet efterlyser vidner

Nordsjællands Politi søger svar på, hvordan 54-årig mand fik hovedskader, der har sendt ham på hospitalet i kritisk tilstand

En 54-årig mand svæver mellem liv og død, efter han i weekenden blev indbragt på Rigshospitalet med skader i hovedet.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, hvor de samtidig efterlyser vidner, der har set manden i Allerød natten til lørdag og kan hjælpe med et svar på, hvordan han har fået den voldsomme skade i hovedet.

- Umiddelbart tror vi, at han er faldet, men vi kan ikke udelukke, at nogen har påført ham skaderne, siger politikommissær Morten Riisager-Pedersen til Ekstra Bladet.

Var på bodega
Han tilføjer, at den 54-årige - som er en ganske almindelig mand - havde alle sine værdigenstande på sig og derfor ikke formodes udsat for et røveri.

 - Vi forventer, at der er tale om et fald, men vi vil meget gerne i kontakt med nogen, som kan hjælpe med at klarlægge, hvad der er sket, siger politikommissæren.

Politiet kender mandens identitet og er i kontakt med hans pårørende. Indtil videre står det klart, at han befandt sig på bodegaen 'Pillen' i Allerød frem til klokken 23.30 fredag aften.

Flere skader
Han blev efterfølgende - omkring klokken 1 - set sovende på jorden i passagen mellem forretningerne Expert-radio og Tøjeksperten på M.D. Madsensvej, men politiet ved ikke, om han allerede her var kommet til skade.

Tidligt lørdag morgen blev han truffet omkring Nordea, hvor han ifølge vidner gik konfus rundt og tog i døre til forretninger. Klokken 7.30 blev manden spottet af en bekendt, som så skaderne - der udover hovedskaden også inkluderende hudafskrabninger på albuer og knæ - og sørgede  for, at den 54-årige mand blev kørt til sin bopæl.

Er i livsfare
Efter hjemkomsten blev manden dårlig og blev kørt til sygehuset, oplyser politiet. Han er nu meldt i livsfare og kan derfor ikke afhøres. Politiet søger derfor vidner, der kan hjælpe med at opklare, hvordan manden er kommet til skade.

Han beskrives som værende to meter høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår. Han var natten mellem fredag og lørdag iført mørk skjorte, mørk dynevest og cowboybukser.

Har du oplysninger i sagen, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.