Mand i livsfare: Stukket ni gange med kniv

En 34-årig mand ligger lige nu på operationsbordet og svæver mellem liv og død, efter han blev fundet hårdt såret med knivstik i mave og ryg i Espergærde tidligt søndag morgen

Den 34-årige mand blødte meget kraftig, og der er blodspor i hans lejlighed, på hans trappeopgang og på vejen uden for. (Foto: Kenneth Meyer)

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

04.58 søndag morgen fik Nordsjællands Politi et alarmopkald om, at en stærkt blødende mand var blevet fundet i en have ved etageejendommen Hovgårdsparken i Espergærde.

- Vi kommer derned og kan konstatere, at han er blevet stukket omkring ni gange henholdsvis i maven og i ryggen. Han bliver transporteret til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han lige nu (kl. 12, red) er i gang med at blive opereret, siger vagtchef Dan Houtved til Ekstra Bladet og fortæller, at offeret er i livsfare.

Politiet antager, at offeret er en 34-årig mand, der bor i bebyggelsen, men det er ikke endeligt fastslået, da man endnu ikke har talt med de pårørende.

- Samtidigt med, at vi er ude på gerningsstedet, bliver vi ringet op af et andet vidne, der bor i komplekset. Vidnet fortæller, at han har set blodspor i sin opgang. I en af lejlighederne bor der en enlig 34-årig mand, og da vi går ind i lejligheden, er der en stor blodpøl på gulvet og en blodig kniv, siger Dan Houtved fra Nordsjællands Politi.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har manden en anden etnisk baggrund end dansk. Han blev fundet i en have på den anden side af sin ejendom. Præcis hvordan han er endt der vides endnu ikke.

Politiet er søndag middag i gang med at lave en gerningsstedsundersøgelse, og man ved endnu ikke, om der har været spor efter kamp i lejligheden.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der eventuelt har hørt eller set noget.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på 114.

Den 34-årige mand blev ifølge Ekstra Bladet fundet i en lejlighed over for sin ejendom. (Foto: Kenneth Meyer)
Den 34-årige mand blev ifølge Ekstra Bladet fundet i en lejlighed over for sin ejendom. (Foto: Kenneth Meyer)