Mand knivdræbt på svensk asylcenter

Alle de personer, der er involveret i drabssag på svensk asylcenter, menes at være beboere, skriver TT.

En mand døde fredag på et sygehus, efter at han tidligt på dagen var blevet stukket med en kniv på et asylcenter nord for Örebro i Sverige.

Manden blev ifølge ikke-bekræftede rapporter stukket i halsen. Tre personer er tilbageholdt og under mistanke for at have begået drab, skriver TT.

En af de tre tilbageholdte stak af fra stedet, men han blev pågrebet efter kort tid.

Alle de personer, der er involveret i sagen, skal være beboere på asylcenteret, skriver Aftonbladet.

Knivstikkeriet blev meldt til politiet tidligt fredag morgen. Da en patrulje nåede frem, fandt de den knivstukne mand, som blev transporteret til sygehuset. Han blev erklæret død omkring kl. 9.30, oplyser SVT.

- Motivet til drabet er ukendt, skriver Expressen.

Fredagens drab er det tredje på et svensk asylcenter i år. I midten af februar blev en person dræbt og yderligere tre såret efter et slagsmål på et asylcenter i Ljusne lidt uden for Söderhamn. Der var ikke tegn på, at nogen uden for asylcentret var involveret i sagen.

I januar vakte det stor opsigt i Sverige, at en medarbejder på et hjem for unge asylansøgere blev stukket ned og senere døde.

Det var en 15-årig beboer på et flygtningecenter for uledsagede børn og unge nær Göteborg, som stak en 22-årig medarbejder ned, da hun var alene på centret.

I Sverige har der været adskillige brande i nuværende eller kommende hjem for asylansøgere.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere