Mand levende begravet: Forsvandt i jordskred

En arbejdsulykke i forbindelse med et byggeri ved et biogasanlæg kan have kostet en mand livet

En hektisk kamp for at finde manden med hjælp fra entreprenørmaskiner finder lige nu sted, men arbejdet bliver besværliggjort af lerjorden. (Video: René Schütze)

En 56-årig mand blev her til eftermiddag levende begravet, da en større bunke jord og ler af endnu ukendte årsager faldt ned over ham i forbindelse med noget udgravningsarbejde på stedet.

Arbejdsulykken skete på Ålstrupvej 68 i Smidstrup ved Vrå i Nordjylland omkring kl. 13.52.

En hektisk kamp for at finde ham med hjælp fra entreprenørmaskiner og hunde har stået på siden, men arbejdet bliver besværliggjort af lerjorden.

Andre medier har tidligere omtalt manden som værende omkommet i ulykken, men det kan vagtchef Per Jørgensen hos Nordjyllands Politi ikke bekræfte, eftersom manden stadig ikke er fundet her kort før kl. 18.30.

- Vi formoder, at han er omkommet, fordi han har ligget så lang tid begravet. Men vi leder stadig med fuld kraft for at finde ham, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

Ulykken skete i forbindelse med et udgravningsarbejde, hvor man er ved at lave et biogasanlæg.

Manden gik i bunden af udgravningen i forbindelse med anlægningen af nogle vandafledningsrør, da jorden styrtede over ham for øjnene af en kollega, der sad i en kran.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er desuden tilkaldt for at assistere med arbejdet.

De er til stede med en kommunikationsvogn, en pionervogn, hvilket vil sige en redningsbil, en såkaldt lysgiraf, der er en trailer med en meget stor lysmast, der kan lyse en mindre fodboldbane op samt en ekstra vogn med materiel, oplyser vagthavende David Thomsen til Ekstra Bladet.

Pårørende er underrettet om ulykken.

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere