Mand mister halvanden liter blod efter snit i pulsåre

Politiet har anholdt en 45-årig mand for at snitte en 36-årig mand i halsen.

En 36-årig mand blev udsat for grov vold ved Herbergscentret Sundholm på Amager, hvor en anden mand snittede ham i halsen - formentlig med en knust flaske.

Københavns Politi oplyser, at man har anholdt en 45-årig mand i sagen, som senere søndag bliver fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Hos politiet fortæller central efterforskningsleder Kenneth Jensen, at offeret modtager behandling for sine skader, og at han er uden for livsfare.

- Men det har været alvorligt. Han blev ramt i halspulsåren og har tabt halvanden liter blod, siger Kenneth Jensen søndag morgen til Ritzau.

Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvad der ligger bag episoden, men oplyser, at der er tale om to udenlandske mænd.

Herbergscentret Sundholm fungerer som tilholdssted for blandt andet personer med misbrug eller psykiske problemer.

Den 45-årige mand, der er blevet anholdt i sagen, vil ifølge Kenneth Jensen blive sigtet for såkaldt kvalificeret vold, også kaldet grov vold.

Det bliver dog op til anklagemyndigheden endeligt at beslutte, hvad sigtelsen skal lyde på. Den beslutning vil blive taget i forbindelse med, at manden bliver fremstillet i grundlovsforhør.