Mand nægtede at gøre rent: Konen rev hans testikel af

- Han fortjente det, mener rumænske Marinela Benea, der blev rasende, da manden nægtede at gøre rent på kvindernes kampdag

Marinela blev vred, da hendes mand nægtede at gøre rent (Foto: Privat)
Marinela blev vred, da hendes mand nægtede at gøre rent (Foto: Privat)

40-årige Marinela Benea fra Vaslui i det nordlige Rumænien tager kvindernes kampdag særdeles bogstaveligt.

Hendes mand, 39-årige Ionel Popa, endte således dagen på hospitalet med en afrevet testikel, efter en kontrovers i hjemmet:

- Aftenen før havde Ionel drukket sig fuld og når han bliver fuld ændrer hans personlighed sig. Hele aftenen forlangte han, at jeg smed brænde på pejsen, fordi han frøs. Jeg gjorde som han sagde for at undgå et skænderi, konstaterer Marinela i et interview med Daily Mail.

Dagen efter - på kvindernes internationale kampdag - var den rumænske kvinde knapt så eftergivende:

- Om morgenen bad jeg ham om at gå på arbejde - eller i det mindste hjælpe mig med at gøre huset rent - men han råbte, at jeg ikke havde lov til at give ham ordrer. Så greb jeg hans testikler og fortalte ham, at han ikke er nogen rigtig mand. Det er ikke min skyld, at han trak sig væk, vurderer Marinela, der helst havde klaret den efterfølgende skade i hjemmet.

Han var ret irriteret
- Jeg mener at lidt is ville have været nok til at klare problemet, men Ionel insisterede på at der skulle tilkaldes en ambulance. Han var ret irriteret, forklarer Marinela Benea, der desuden giver udtryk for, at manden - i hendes optik - havde fortjent den hårdhændede behandling.

En ambulance blev dog tilkaldt og ifølge en af paramedicinerne var Ionel Popas skader alvorlige:

- Han havde et stort blødende sår i skridtet. Hans ene testikel var revet ud af pungen. Manden fortalte, at hans kone havde angrebet ham, fordi han ikke havde givet hende blomster på kvindernes kampdag, fortæller paramedicineren Aurora Popa til Daily Mail.

Ionel Popa blev straks opereret og hans tilstand er nu stabil. Det voldsomme overfald er meldt til politiet.

Parret har i øvrigt været sammen i 16 år og har en 15-årig søn sammen.

Læs også den vanvittige historie om kvinden der var så fuld, at hun ikke havde opdaget, at hun havde et træ siddende fast i køleren på sin bil. Historien gik verden rundt - du kan læse den her og se video af den bizarre episode

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere