Mand omkom efter udspring fra bro

En badeulykke ved Stevns kostede søndag en mand livet. Han var hoppet ud fra en bro sammen med en ven

En mand mistede livet søndag efter at være sprunget i vandet fra en bro ved Stevns.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi mandag.

Søndag eftermiddag kom det frem, at manden var i livsfare efter at være blevet fundet i vandet af en redningshelikopter. Han blev erklæret død umiddelbart efter at være blevet fløjet til Rigshospitalet.

Men politiet har været tilbageholdende med at fortælle om hans tilstand, da hans pårørende først skulle orienteres. Manden er fra Litauen, og de litauiske myndigheder er nu blevet bedt om at underrette den afdøde mands familie.

Efter at have ligget og solet sig, var manden hoppet omkring 10 meter ned i vandet sammen med en anden litauisk mand - hans arbejdskollega.

- De hoppede lige efter hinanden, men den overlevende så ikke mere til den nu omkomne mand. Da han selv kom i land fik han slået alarm, og en redningshelikopter fløj ud og fandt ham, lyder det fra vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Ifølge politiet blev manden fundet livløs omkring 150 meter fra kysten.

I samarbejde med en embedslæge skal politiet nu undersøge og klarlægge, hvordan den omkomne døde. Det er uvist, om han omkom ved at ramme noget i faldet, om han druknede, eller om der var en helt tredje årsag.