Mand på hospitalet efter knivstikkeri

En mand er blevet stukket ned tæt på Rødovre Station, oplyser Københavns Vestegns Politi

Patruljen fandt manden 22.47 her ved Rødovre Station. Video: Byrd / Philip Flindt

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En patrulje fra Københavns Vestegns Politi fandt fredag aften en mand, der er blevet stukket ned tæt ved Rødovre Station.

- Det er højst usædvanligt, men det er vores egen patrulje, der finder ham, fortæller vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Lars Jørgensen.

- De giver ham livreddende førstehjælp, og kort tid efter bliver han bragt til Rigshospitalet, tilføjer vagtchefen til Ritzau.

Patruljen fandt manden 22.47, og han blev herefter sendt mod Rigshospitalet, hvor han bliver behandlet.

- Det er alt for tidligt at sige noget, men vi tænker i de baner, at der kan være tale om bandekriminalitet, siger Lars Jørgensen.

Politiet har i løbet af nattetimerne finkæmmet det sted, hvor den sårede mand blev fundet, men der er endnu ikke dukket et gerningsvåben op.

Efterforskerne har dog ifølge vagtchefen en formodning om, hvor våbnet er.

Af hensyn til efterforskningen ønsker politiet ikke at oplyse andet end kønnet på offeret og de to mistænkte personer, som blev anholdt i nærheden af det sted, hvor den sårede mand blev fundet.

- De to er ikke videre meddelsomme, men de har fortalt, at de er venner med den forurettede. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at de ikke har gjort det, siger vagtchefen.

Knivstikkeriet skulle være sket mellem vejene Rødovre Stationscenter og Storekær. Foto: Kenneth Meyer
Knivstikkeriet skulle være sket mellem vejene Rødovre Stationscenter og Storekær. Foto: Kenneth Meyer

Området omkring Rødovre Station er afspærret. Foto: Kenneth Meyer
Området omkring Rødovre Station er afspærret. Foto: Kenneth Meyer