Mand ramt af skud

En mand har torsdag henvendt sig på Hvidovre Hospital med en skudlæsion på kroppen. Han kørte selv på hospitalet

Politiet er talstærkt til stede i Greve. Video: Kenneth Meyer

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Politiet er torsdag massivt til sted i Gersagerparken i Greve, fordi en mand er blevet skudt.

Det oplyser både Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Årsagen til, at to forskellige politikredse er involveret, er, at manden henvendte sig på Hvidovre Hospital med en skudlæsion i brystet.

- Vi fik en henvendelse fra hospitalet i Hvidovre. Her fortalte de, at en mand var blevet skudt i torso. Vi kørte derud, og her kunne vi forstå på ham, at han var blevet ramt af skuddet i Gersagerparken, siger vagtchef Dan Houtved til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Politiet var også til stede ved Hvidovre Hospital. Foto: Kenneth Meyer
Politiet var også til stede ved Hvidovre Hospital. Foto: Kenneth Meyer
 

Gersagerparken ligger i Greve, der er under Midt- og Vestsjællands Politis kreds, og derfor er de i gang med at undersøge gerningsstedet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at der er tale om en 27-årig mand. Han er kendt af politiet i forvejen.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet klokken 14.56, da manden mødte op på hospitalet, men man formoder, at skyderiet har fundet sted omkring klokken 14. Her havde vidner nemlig hørt flere skud blive afgivet, og efterfølgende kørte en lys Audi fra området i en ukendt retning.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Efterforskere er torsdag aften fortsat til stedet ud for Gersagerparken nummer 121-123 for at sikre spor og efterforske på stedet. Der er blandt andet blevet fundet blod og skudhuller i parkerede biler.

Ifølge politiet arbejder man 'ud fra flere teorier om motivet', og man har derfor brug for offentlighedens hjælp i opklaringsarbejdet.

Politiet opfordrer derfor personer, der måtte ligge inde med viden eller har bemærket noget usædvanligt, til at kontakte dem.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser på Twitter, at der er fundet flere patronhylstre og blod på gerningsstedet.