Mand røvede Netto: Håbede på at komme i fængsel

En 57-årig mand begik søndag formiddag røveri mod en Netto-butik i Odense. Efter røveriet bad han medarbejderne om at ringe efter politiet, så han kunne blive anholdt

Medarbejderne i en Netto-butik i Odense fik sig et chok, da de søndag eftermiddag blev udsat for røveri.

- En mand truede en kasseekspedient med en større køkkenkniv. Han ville have udleveret nogle cigaretter og en flaske Baileys, og det fik han så, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen, til Ekstra Bladet.

Men i stedet for at flygte ud af butikken, vendte røveren sig mod personalet og fortalte, at 'nu kunne de godt ringe til politiet'.

- Så gik han ellers uden for og røg cigaretterne og drak likøren, mens han ventede på at blive anholdt, fortæller vagtchefen.

Gerningsmanden er kendt af politiet
Det var en kunde i butikken, der anmeldte røveriet.

- Gerningsmanden er blevet afhørt, og her har han fortalt, at han gerne ville i fængsel. Han har ikke fortalt hvorfor, men vi har før set folk i misbrugslivet være ude i så store problemer, at de ikke kan overskue dem. Så føler de, det er godt at komme ind i faste rammer, få sul på kroppen og måske styr på tilværelsen. Om det er tilfældet her, ved vi ikke endnu, fortæller vagtchefen.

En enkelt medarbejder har efterfølgende været påvirket af situationen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere