Mand skudt af politiet: Søger vidner

Den Uafhængige Politiklagemyndighed lukker i om politiskud

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed søger vidner til en skudepisode lørdag, hvor en mand blev skudt af politiet i Hornslet.

Det fremgår af en pressemeddelelse på Politiklagemyndighedens hjemmeside.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Politiklagemyndigheden, som ikke vil kommentere sagen yderligere. Man vil heller ikke fortælle, hvor alvorligt den ramte er kommet til skade, og om hans tilstand fortsat er kritisk.

Øxenholt Foto 112 Ramt flere gange: Mand skudt af politiet

Han blev skudt og ramt flere steder på kroppen, da Østjyllands Politi kort før klokken 13 blev kaldt ud til Kaløvigparken i Hornslet, hvor de havde fået en melding om, at manden var bevæbnet med kniv og opførte sig truende.

Da betjentene tog kontakt til ham var han ifølge politiet aggressiv, og de endte med at skyde ham. Manden var i kritisk tilstand, da han blev kørt på hospitalet.

- Den uafhængige Politianklagemyndighed har overtaget sagen, som de altid gør, når politiet har affyret skud. Vi kan derfor ikke oplyse yderligere om den del af sagen for nuværende, blev chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen citeret for at sige i en pressemeddelelse i går. Søndag afviste politiet at sige noget som helst om sagen, og det samme gør Den Uafhængige Politiklagemyndighed altså.

På hjemmesiden opfordres vidner til at skrive en mail.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker altid sager, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben eller mens vedkommende var i politiets varetægt.