Mand slog tænderne ud på motorcyklist

Et overfald i trafikken kostede en motorcyklist to tænder

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En motorcyklist blev to fortænder fattigere, da han tirsdag blev overfaldet.

Overfaldet fandt sted på en landevej ved Ulstrup i Østjylland, hvor den mandlige motorcyklist pludselig blev overhalet i høj fart ved fuldt optrukne linjer.

Ved et lyskryds længere fremme kørte motorcyklisten op på siden af bilen, en VW Passat af nyere dato, og rystede på hovedet.

Det skulle dog vise sig at være en dum beslutning. Bilisten fulgte nemlig efter motorcyklisten og fik på et tidspunkt tvunget den til standsning.

- Bilisten går direkte hen og slår ham med knytnæve i ansigtet, siger pressemedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til Ekstra Bladet.

-  Det er ikke, fordi de har kørt om kap på landevejen forinden?

- Det, motorcyklisten forklarer, er at bilisten kører hasarderet, og det får motorcyklisten til at ryste på hovedet.

Motorcyklisten gik direkte i asfalten efter slaget, mens manden i den polsk indregistreret bil kørte fra stedet.

- Han får to fortænder slået ud og en lang flænge i underlæben. Efterfølgende blev han syet med fem-seks sting, så det har været et kraftigt slag, siger pressemedarbejderen.

Nu hører politiet gerne for vidner til episoden. Gerningsmanden beskrives som lys i huden, men ikke etnisk dansk af udseende. Han er mellem 30 til 35 år, mellem 180 og 190 centimeter høj, havde kort, sort hår og var ført mørkt tøj.

Ikke eneste overfald ...
I Gentofte blev en 28-årig mand onsdag eftermiddag slået ned ved en anden hændelse, da han tog sig den 'frækhed' at dytte af en anden bilist.

Episoden skete på Ved Bommen, hvor den 28-årige mand kom kørende med de 40 kilometer i timen, som det er tilladt at køre på strækningen.

En bilist i en Toyota Aygo havde dog lidt mere fart på og overhalede den 28-årige indenom ved at køre op over cykelstien med en anslået fart på 80 kilometer i timen.

Det fik den 28-årige til at dytte efter ham, og det gjorde føreren af den anden bil så vred, at han stod ud af sin bil, åbnede døren til den 28-åriges bil og slog ham med en knytnæve.

Den 28-årige kom ikke alvorligt til skade, da han blev slået.

- Selvom han vist ikke har været på skadestuen, er det  jo stadig alvorligt med sådan en voldssag, siger pressevagten ved Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Efter episoden efterlyser politiet den aggressive bilist. Han beskrives som værende mellem 30 og 35 år gammel, dansk af udseende og cirka 180 cm høj.

Manden er skaldet eller helt kortklippet og havde tatoveringer bag øret, på kinden og på halsen.

Han talte dansk og var iført mørk dunjakke, cowboybukser og kondisko.

- Vi håber, at der er nogen, der måtte have set det ,som kan supplere med yderlige, lyder det fra Nordsjællands Politis pressevagt.