Mand stukket ned: Tre personer er anholdt

Politiet har nu anholdt tre personer, efter en dørmand blev stukket ned i Silkeborg

Politiet har været massivt til stede i Silkeborg, efter en dørmand blev stukket ned natten til søndag. (Video: Local Eyes)

Søndag morgen er en dørmand blevet stukket ned på Lyngbygade i Silkeborg. Tre er nu anholdt, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelse.

De skriver videre, at dørmanden blev opereret på Skejby Sygehus og er udenfor livsfare. Den forurettede blev afhørt efter operationen, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Olesen til Ekstra Bladet.

- Jeg kan ikke sige mere om ham af hensyn til ham. Han er noget rystet over det, der er sket, siger han.

Anders Olesen kan derfor hverken be- eller afkræfte, om dørmanden var på arbejde, da knivstikkeriet skete på Lyngbygade.

Politiet fik anmeldelsen klokken 07:38, men af hensyn til efterforskningen vil vagtchefen ikke sige noget om, hvor knivstikkeriet mere præcist fandt sted.

De tre anholdte bliver efterforsket og er endnu ikke blevet afhørt, oplyser vagtchef Anders Olesen.

Personerne blev anholdt cirka klokken 11 i formiddags, siger Anders Olesen indirekte til Ekstra Bladet:

- Jeg kan sige, at der er fremstilling i morgen inden klokken 11, for vi skal nå det inden 24 timer efter de er blevet anholdt, siger han.

Retsmødet mandag bliver for lukkede døre.

Politiet afspærrede tidligere i dag Lyngbygade for at afsøge området. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Olesen til Ekstra Bladet.

Anders Olesen kan ikke afvise, at der stadig er gerningsmænd på fri fod.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere