Mand tiltalt for at ætse kvinde

Grufulde anklager mod 44-årig mand - i dag begynder sagen ved Retten i Hjørring. Få seneste opdatering her

Ifølge anklageskriftet foregik en del af de grove overgreb i en lille landsby ved Brønderslev, hvor den 44-årige boede i et faldefærdigt hus.

– Det er en helt ekstraordinær sag. Jeg har personligt ikke haft en tilsvarende sag og har heller aldrig hørt om andre i samme kategori og i et så stort omfang.

Sådan sagde anklager Peter Rask, Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet, da anklageskriftet mod en 44-årig mand fra en landsby i Brønderslev Kommune for nylig kom frem.

I dag begynder sagen ved retten i Hjørring - med de grufulde og groteske anklager - mod manden.

Fem forskellige kvinder har ifølge politiet over en periode på ti år været udsat for voldtægter, vold, tvang, trusler.

Den 44-årige mand, som ifølge sin forsvarer nægter sig skyldig, blev anholdt  sidste år efter at politiet ved en tilfældighed kom på sporet af, hvad der i følge anklageskriftet var overgået kvinderne.

Kvinderne havde alle i periode været kæreste med den nu anklagede mand.

Ud over mange tilfælde af voldtægt og vold er manden blandt andet anklaget for at have slået flere tænder løse på et af ofrene, hvorefter han med en tang trak en tand ud på hende.

I et andet tilfælde er han anklaget for at have hældt ætsende væske i underlivet på en kvinde, som han også ved en anden lejlighed - i følge anklageskriftet - bedøvede og tatoverede.

Retssagen strækker sig over 25 dage.

Ekstra Bladet dækker i dag retssagen.