Mand varetægtsfængslet efter grove voldtægter

En 36-årig mand er anholdt og sigtet for at have tvunget et eller flere ofre til forskellige seksuelle ydelser

En 38-årig mand blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør. Han er sigtet for grov voldtægt. Foto: Tariq Mikkel Khan
En 38-årig mand blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør. Han er sigtet for grov voldtægt. Foto: Tariq Mikkel Khan

Ved du noget. Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. tekst)

OPDATERING: Retten i Hillerød valgte ved et grundlovsforhør torsdag at varetægtsfængsle en mand, som er bosiddende i Frederikssund Kommune, frem til den 13. september, oplyser senioranklager Kenn Jørgensen til Frederiksborg Amts Avis. Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, så Kenn Jørgensen ønsker foruden sigtelsen blot at oplyse, at manden nægter sig skyldig og kærer sagen til landsretten.

En 36-årig mand, der bor i Frederikssund Kommune, skal i grundlovsforhør i Retten i Hillerød torsdag klokken 13. Ifølge Frederiksborg Amts Avis er han sigtet for at have voldtaget to personer i Frederikssund.

Voldtægterne skulle ifølge sigtelsen have været foregået i den sigtedes hjem og på hans arbejdsplads. Senioranklager Kenn Jørgensen oplyser til Ekstra Bladet, at han er sigtet i to forhold.

- Der er to forhold, som manden er sigtet for. Det ene forhold gælder fra februar 2015 til 1. juli 2018 på den sigtedes privatadresse og arbejdsplads begge beliggende i Frederikssunds kommune gentagne gange at have tvunget den forurettede til seksuelle ydelser i form af oralsex, onani og analt samleje.

- Det andet forhold er det samme, bortset fra at perioden går fra ultimo september 2016 til 1. juli 2018, siger Jørgensen.

Anklageren vil ikke på nuværende tidspunkt give flere detaljer om sagen, og Jørgensen vil derfor ikke svare på, hvilket køn de forurettede har.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis oplyser anklageren, at den ene af de to forurettede ifølge politiets tiltale var under 15 år, da overgrebene fandt sted.

Ved du noget. Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. tekst)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere