Mand ville lokke 8-årig med 20'er

En børnelokker forsøgte i går at overtale en 8-årig dreng til at gå ind i mandens bil, men drengen har heldigvis lært, at man ikke må gå med fremmede

Ved du noget om sagen? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En 8-årig dreng blev fredag eftermiddag antastet af en mand foran M. C. Holm Skole i Nykøbing Mors. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi har der muligvis været mere end en mand i bilen.

- Vi lukkede skolen ned kl. 14, og da drengen går ud af skolen, bliver han antastet af en mand i en mørkeblå bil, hvor føreren ruller vinduet ned. Han spørger først, om drengen vil have et lift og prøver derefter at lokke ham med 20 kroner for at gå ind i bilen, siger Michael Dahlgaard, skoleleder på M. C. Holm Skole til Ekstra Bladet.

Men ifølge skolelederen har drengen heldigvis lært, at man ikke skal gå med fremmede.

- Han er en meget klog og god dreng. Han kontaktede en lærer, og jeg har anmeldt episoden til politiet, fortæller Michael Dahlgaard til Ekstra Bladet.

Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter overfor Ekstra Bladet, at man har modtaget en anmeldelse. Det viser sig, at manden i den mørkeblå personbil måske ikke er helt ukendt i området.

- I december fik vi to lignende anmeldelser, og vi er i gang med at undersøge, om der er sammenhæng mellem de tre sager, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

På M. C. Holm Skole har man også hørt om de to tilfælde.

- Vi kender til to episoder ved Dueholmskolen, der også ligger i Nykøbing. Vi har fortalt børnene, at de skal være klar til, at det også kan ske her, og vi har bedt forældrene om at holde øje, lyder det fra skolelederen.

Midt- og Vestjyllands Politi understreger, at man gerne hører fra vidner, der kender noget til sagen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere