Mand voldsomt forbrændt efter eksplosion

Politiet kaldt ud til et sommerhus, hvor en mand sad med en gasflaske. Kort efter eksploderede huset

(Video: Réne Schütze)

Kender du noget til sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224

En mand er bragt til hospitalet med alvorlige forbrændinger, som han pådrog sig i forbindelse med en eksplosion i et sommerhus i Hou i Nordjylland natten til onsdag.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi kender ikke hans nærmere tilstand, men han bliver behandlet på Aalborg Sygehus, og hans familie er underrettet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Politiet blev kaldt ud til sommerhuset i Hou klokken 02.09. En anmeldelse gik på, at en person skulle sidde i ejendommen med en gasflaske på skødet.

Da en patrulje ankom til sommerhuset, kunne betjentene konstatere, at der ganske rigtigt sad en mand med en gasflaske inde i huset.

Lugten af gas fra sommerhuset fik dog betjentene til at udvise forsigtighed, oplyser politiet.

- Heldigvis trådte betjentene lidt tilbage. De var netop kom tilbage til deres bil, da gasflasken eksploderede, og sommerhusets vinduer blev blæst ud, fortæller vagtchef Per Jørgensen til Ekstra Bladet.

Betjentene fik efterfølgende reddet den stærkt forbrændte mand ud og foretog førstehjælp, indtil ambulance og læge var fremme på stedet.

Politiet kender ikke årsagen til, hvorfor manden sad med en gasflaske.

- Om det var uforsigtighed eller noget helt andet, må den videre efterforskning vise, siger Per Jørgensen, der ikke kan oplyse alderen på den kvæstede mand.

Politiet blev kaldt ud til sommerhuset i Hou klokken 2.09. Kort efter eksploderede en gasflaske. (Foto: Rene Schütze)
Politiet blev kaldt ud til sommerhuset i Hou klokken 2.09. Kort efter eksploderede en gasflaske. (Foto: Rene Schütze)