Mand voldtaget med plastikflaske i narko-opgør

To mænd skal mandag i retten, hvor de er tiltalt for at have voldtaget og mishandlet en 42-årig mand i et angiveligt narko-opgør

To mænd skal mandag i retten, hvor de er tiltalt for grov vold. Foto. Polfoto/Bonnerup Claus
To mænd skal mandag i retten, hvor de er tiltalt for grov vold. Foto. Polfoto/Bonnerup Claus

En alvorlig sag om grov mishandling og ydmygelse skal for retten i Kolding.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Episoden fandt sted 7. december 2017 på Vejle Center Hotel. Ifølge anklageskriftet blev en 42-årig mand udsat for grov vold med karakter af mishandling af to 38-årige vejlensere.

Først skulle den ene af to mænd have trampet offeret i hovedet og på kroppen, mens den anden filmede det med sin mobiltelefon. Efterfølgende blev den 42-årige beordret til at tage alt sit tøj af og lægge sig på maven på gulvet.

Ifølge politiet tvang den ene af de tiltalte herefter en plastikflaske op i anus på offeret og truede med at smide ham ud af vinduet. Derfor er de to mænd også tiltalt for voldtægt af andet seksuelt forhold end samleje med den 42-årige.

Stor kokainfangst
Det er endnu uvist, hvorfor den 42-årige mand skulle mishandles på hotellet i Vejle, men det vicepolitiinspektør ved Syd- og Sønderjyllands Politi Carsten Thostrup har tidligere løftet sløret for, at episoden på hotelværelset handlede om et narkoopgør.

Da politiet dagen efter episoden, 8. december, mødte op på en af de to tiltaltes adresse, blev han fundet i besiddelse af 82,3 gram kokain og 95 dopingtabletter af mærket Stanozolol.