Mand voldtog teenager 22 gange: Alligevel fik hun polititilhold

En voldtægtsmand har fået polititilhold mod sit teenage-offer, fordi hun slog ham

Wayne Pickering er nu fængslet i 15 år for voldtægt. Foto: Humberside Politi
Wayne Pickering er nu fængslet i 15 år for voldtægt. Foto: Humberside Politi

Først blev den unge teenagepige voldtaget mindst 22 gange, så blev hun gravid af det, og så fik hun et polititilhold fra voldtægtsmanden, fordi hun slog ham.

Over en periode på fem år voldtog Wayne Pickering på 47 den unge teenager adskillige gange, skriver Daily Mail. Beskidt og sårbar stod hun tilbage gravid med hans baby.

Som om det ikke var nok, mødte den unge pige tilfældigt manden flere år efter, hvor hun overfaldt ham og slog ham. Det fik Wayne til at søge om et polititilhold mod pigen, som han vandt i retten.

Samtidig startede anklagerne mod ham omkring voldtægten. Ind til da havde den unge pige holdt det hele hemmeligt, da hun var bange for, at ingen ville tro på hende.

I retten i Hull Crown i Storbritanien, forsøgte anklager Andrew Bailey at få manden dømt for overgrebene, som fandt sted mellem 1998 og 2003.

Artiklen fortsætter under billedet:

Retten, Hull Crown. Foto: Google Street View
Retten, Hull Crown. Foto: Google Street View

- Jeg havde det dårligt og blev næsten syg ved tanken om, at jeg kunne lade det ske uden at sige det til nogen, læste anklageren kvindens udsagn op.

Efter overgrebene havde hun mistet sit selvværd, og hun følte sig udnyttet og brugt. Hun havde søgt trøst i at drikke og i at skade sig selv, og var nu afhængig af sovemedicin, for at kunne falde til ro om aftenen, fortalte anklageren.

- Jeg føler, at jeg er gået i stykker, og at jeg ikke kan blive repareret. Jeg ville ønske, at jeg kunne slette min hukommelse og starte forfra, sagde den unge kvinde.

Tiggede ham om at stoppe
I retten kom det frem, at hun ofte havde taget en pude op foran ansigtet, når Wayne Pickering forgreb sig på hende. Hun følte sig magtesløs, og følte ikke, hun kunne stritte imod.

- Det er ikke så svært at forstå, hvorfor hun havde det sådan. Du (red:han) er meget større end hende, sagde dommeren Mark Bury i retten.

Pigen havde tigget ham om ikke at gøre det. Men ifølge dommeren var Wayne Pickering tiltrukket af unge piger.

Det blev også tydeligt under retsmøderne, hvor voldtægtsmanden kom med upassende kommentarer til offeret og andre piger i salen, når han passerede dem.

Nægtede alt
Den unge pige fik en abort, men efterfølgende gik der mange år, hvor hun holdt overgrebene hemmelige. Hun troede ikke, at folk ville tro på hende.

Men da hun endelig meldte overgrebsmanden, nægtede han alt.

- Det er naturligvis meget lidt, jeg kan sige i forhold til sagen - andet end at henvise til beviserne, sagde Waynes forsvarer, Charlotte Baines, i retten.

Lang straf
Dommeren var derimod temmelig klar i sin udtalelse, da det kom til Waynes skyld.

- Dit handling er meget alvorlig. Det er ingen overdrivelse, efter min mening, at du har ødelagt pigens liv, sagde dommeren.

- Du havde ikke modet til at indrømme din gerninger, og du har nu tvunget pigen til at genopleve sine oplevelser her ved vidneskranken, fortsatte han.

Dommeren håber til gengæld, at pigen alligevel har fået noget ud af anmeldelsen, og måske føle sig retfærdiggjort, da Wayne Pickering blev dømt 15 års fængsel.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere