Mandlig rideskole-lærer tiltalt for at krænke teenagepiger

En 58-årig mandlig rideskole-lærer er blevet tiltalt for at krænke blufærdigheden hos to unge kvinder på 17 og 18 på rideskole ved Horsens

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 58-årig mandlig rideskolelærer er blevet tiltalt for at krænke blufærdigheden hos to unge kvinder på 17 og 18 år, som er kommet på en mindre rideskole ved Horsens.

Det fremgår af et anklageskrift, som er blevet præsenteret for manden, og som Ekstra Bladet er i besiddelse af.

Det er Sydøstjyllands Politis opfattelse, at manden i to år frem til 21. september 2017 har krænket en i dag 18-årig kvinde flere gange ved at have klappet hende på numsen, befølt hende på brysterne og nusset hende på låret.

Desuden er der i anklageskriftet beskrevet en enkelt episode 21. september 2017, hvor manden efter politiets opfattelse tog fat om pigens hofter, trak hendes bagdel til sig og udtalte, at 'højden passede', inden han pressede pigen mod et skab og kyssede hende flere gange på kinden ved siden af munden.

Sendte 37 lumre sms'er
Politiet er i besiddelse af en omfangsrig sms-dialog mellem den 18-årige og manden, som i perioden mellem 1. marts 2017 og 21. september 2017 har sendt adskillige lumre sms'er.

- Hvis du vil tjene lidt penge, skal du bare komme og være lidt sød ved mig på fredag, skrev manden i marts.

I maj skrev han 'Glæder mig til at få lov. Har MEGET mere erfaring end alle de unge lømler, du vil ikke fortryde, det lover jeg'. Og manden skrev videre, at det 'Kunne da ikke være skidt med en sugar daddy' og 'Vi kan da prøve en enkelt gang for at se, om du ikke bliver tilfreds'.

Senere lød det blandt andet: 'God røv på den cykelsadel. Den er bare Nice at røre ved, ikke for blød, ikke for hård, man kan slet ikke lade være'.

Manden skrev også i juni 'Jeg nusser gerne dig. Lover du bliver tilfreds, hvis du vil. Kan helt sikkert nogle tricks, han ikke kender. Giv mig en chance til at bevise det.'

Ligesom manden et par dage senere spurgte pigen: 'Hvornår skal jeg rides?'. Og i juli: 'Snøft hvor sørgeligt, så der vel også en kæmpe behåret måtte i stedet for glat, sådan er alle gamle koner'. 'Hvad betyder haha? Dusk eller glat?'.

I alt har anklagemyndigheden i anklageskriftet gengivet 37 af mandens sms'er til pigen.

Tog på 17-årigs bryster
Af anklageskriftet fremgår det videre, at også en 17-årig pige er blevet krænket. Dog alene en isoleret episode 22. september 2017. Her blev kvinden befølt på brystet og fik et par minutter senere en sms med ordlyden 'Ej hvor er dine bryster dejlige'.

Sagen skal behandles af en domsmandsret ved Retten i Horsens i begyndelsen af det nye år. Det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at få oplyst, hvordan manden forholder sig til sigtelserne.

Ekstra Bladet har været i dialog med rideskolelæreren, som oplyser, at han er blevet opfordret til ikke at udtale sig i sagen, før sagen skal behandles i retten.