Maskerede betjente i aktion: 26-årig mand anholdt

Politiet er tavst om dramatisk anholdelses-aktion i Sønderborg

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

En større politiaktion i Sønderborg onsdag aften endte med, at en 26-årig mand er blevet anholdt.

Det oplyser vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Jeg kan bekræfte, at vi har en person anholdt. Der er tale om en mand på 26 år, siger vagtchef Erik Lindholdt til Ekstra Bladet.

- Hvad lyder sigtelsen på?

- Jeg kan ikke udtale mig omkring sigtelsen. Jeg må henvise til en pressemeddelelse, som bliver sendt ud i morgen (torsdag, red.), siger han.

Skudsikre veste
Aktionen fandt sted på Kærvej, der ligger i et af Sønderborgs ghetto-områder.

Ifølge JydskeVestkysten deltog omkring 20 betjente i anholdelses- og ransagningsaktionen.

Billeder på avisens hjemmeside viser, at flere betjente var maskerede og udstyret med skudsikre veste og hjelme. Avisen har på politiets opfordring valgt at sløre betjentenes ansigter.

Øjenvidner har fortalt JydskeVestkysten, at der foregik et større koordineringsarbejde på stedet. En politimand blev set folde en tavle ud, hvorfra aktionen blev planlagt.

Disse oplysninger er ikke bekræftet af politiet selv.

- Jeg har ikke yderligere kommentarer, siger vagtchef Erik Lindholdt, der heller ikke ønsker at kommentere på antallet af betjente, der deltog i aktionen.

Flere skudepisoder
Klokken 20.45 meddelte Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter, at man endnu ikke havde tænkt sig at meddele offentligheden, hvorfor man var rykket så massivt ud til Kærvej.

- Vedrørende anholdelsesaktionen i Sønderborg. Politiet har ikke yderligere kommentarer i sagen. Der udsendes en pressemeddelelse i morgen, skrev politiet.

Der har tidligere været skudepisoder i området. I august sidste år blev en 29-årig mand skudt ved Koralvej, mens en mand for et par uger siden blev skudt i benet ved boligblokkene på Nørager.

Det 29-årige skudoffer fra Koralvej-skyderiet i Sønderborg blev angiveligt ramt i maveregionen. Politiet afspærrede i flere dage kvarteret for at finde den 18-årige, som nu er anholdt i det sydlige Frankrig. Privatfoto 112 Tiltale for drabsforsøg: 18-årig flygtede til Sydfrankrig efter skuddrama

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk