Massesammenstød på motorvej: En død og 47 biler skadet i total kaos

Sne og isglatte veje førte til et usædvanligt voldsomt massesammenstød på motorvej i USA

Se de absurde sammenstød her. Video: ViralHog

Et skræmmende og voldsomt massesammenstød af biler på en motorvej i staten Missouri i USA er blevet fanget på video. En kvinde døde i den voldsomme trafikulykke, mens 47 biler blev skadet i det totale kaos på den isglatte motorvej, hvor bilerne bare blev ved med at støde ind i hinanden. 

Det skriver flere medier heriblandt The Kansas City Star, Fox News og New York Post 

Massesammenstødet fandt sted klokken ca. 11.30 fredag formiddag på motorvejen I-70 tæt ved byen Oak Grove sydøst for storbyen Kansas City.

47 biler blev skadet i forbindelse med den voldsomme trafikulykke, der også kostede Linda Henderson livet, samt sårede tre andre. Det fortæller Collin Stosberg fra politiets afdeling 'Missouri Highway Patrol'.

Bilerne blev bare ved med at støde ind i hinanden. (Foto: ViralHog)
Bilerne blev bare ved med at støde ind i hinanden. (Foto: ViralHog)
 

Ifølge en foreløbig rapport skete ulykken, da en lastvogn kørt af den 44-årige Marlon C. Davis mistede kontrollen over sit køretøj og kørte delvist ud i rabatten. Da lastbilen stoppede blokerede den dog stadigvæk trafikken på selve motorvejen. Herefter kom James Henderson kørende i en Ford Escape fra 2016 sammen med sin kone Linda Henderson. Han ramte den bagerste del af lastbilen, hvilket kostede hans kone Linda livet. Han blev også selv hårdt såret og er nu indlagt på hospitalet.

Det voldsomme sammenstød forårsagede en kædereaktion af biler, der efterfølgende blev ved med at køre ind i hinanden.

Et vidne til ulykken filmede det utrolige massesammenstød og lagde efterfølgende videoen ud på de sociale medier, hvor den straks gik viralt.

TV-produceren Dante Jones delte videoen og skrev følgende:

'Utrolige billeder fra massesammenstødet på I-70 i dag. Min kæbe røg ned til jorden, da jeg første gang så denne video.'

Dante Jones video blev hurtigt set af mere end 5,5 millioner mennesker.

 

1 af 2 Bilerne blev bare ved med at støde ind i hinanden. (Foto: ViralHog)
2 af 2 Der var totalt kaos på motorvejen, hvor 47 biler var involveret i et gigantisk massesammenstød. (Foto: ViralHog)