Massivt til stede: Lastbil væltet

Politiet samt Brand & Redning var mandag til stede ved en ulykke på Helsingørmotorvejen, hvor en lastbil var havnet på siden

Voldsomt ser det ud langs motorvejen, hvor lastbilen er havnet i grøften. Fotograf: Kenneth Meyer

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Nordsjællands Politi og flere redningsarbejdere var mandag massivt til stede efter en ulykke på Helsingørmotorvejen ved afkørslen til Nærum.

Det oplyste Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

- Vi har sendt flere patruljer til stedet. Der er tale om et færdselsuheld, hvor chaufføren er kørt gennem autoværnet. Umiddelbart har ingen andre biler været involveret, siger en kommunikationsmedarbejder hos Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Det drejede sig om en lastbil, som var kørt gennem autoværnet. Den er nu blevet fjernet, men der vil være begrænsninger på strækningen i nogen tid, fortæller vagtchef Jakob Tofte.

- Vi er ikke længere til stede ved ulykke, da den politimæssige opgave er afsluttet. Der vil være hastighedsbegrænsning på strækningen, når den åbner, da autoværnet er beskadiget, siger han.

Her bliver lastbilchaufføren båret væk fra sit køretøj og hastet væk i ambulance. Video: Kenneth Meyer

Uheldet skabte trafikale udfordringer, meldte Vejdirektoratet. Derudover kunne Ekstra Bladets mand på stedet fortælle, at DSB's specielle kran, der kan flytte store køretøjer, ankom.

Ekstra Bladets mand på stedet kunne berette, at føreren blev fragtet væk i en ambulance efter at have været fastklemt i nogle timer i lastbilen. Politiet fortæller at hans tilstand ikke betragtes som alvorlig.

Se flere billeder herunder:

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer