Medie: Endnu en vragdel skyllet i land

Endnu en brik i puslespillet om MH370 kan være dukket op. Yderligere vraggods kan også stamme fra flyet

Adskillige vragdele er skyllet i land på den franske ø Réunion. De formodes at stamme fra MH370 (Foto: AP)

Mysteriet om det forsvundne Malaysian Airlines-fly MH370 kan være kommet et lille skridt tættere på en opklaring.

Få dag efter, at der skyllede en del af en vinge op på den lille franske ø Reunion øst for Madagaskar, er en ny vragdel tilsyneladende dukket op.

Ifølge Sky News er der fundet endnu en vragdel, som kan stamme fra det fly, der forsvandt på vej fra Kuala Lumpur til Beijing tilbage i 2014.

Vragdelen er dog fundet et andet sted på øen end den del af en vinge, der blev fløjet til Paris, og lige nu befinder sig på en militærbase i nærheden af Toulouse, der specialiserer sig i at analysere flyvrag. Det er endnu ikke bekræftet, at vragdelene stammer fra de forsvundne fly, men i går bekræftede de Malaysiske myndigheder, at den vragdel, der blev fundet ved La Reunion i onsdag stammer fra et passagerfly af typen Boeing 777.

112 - 31. jul. 2015 - kl. 12:54 Stempel bekræfter: Vragdel er vingestykke fra Boeing 777

- Ud fra nummeret er det blevet bekræftet, at det er fra en Boeing 777. Den oplysning kommer fra Malaysia Airlines. De har informeret mig, sagde Malaysias vicetransportminister, Abdul Aziz Kaprawi.

Det er aldrig opklaret, hvad der blev af MH370, dets 239 passagerer og besætningen, men måske kan de nyligt fundne vragdele kaste nyt lys over ulykken.