Mekaniker fandt blind millionlast i spidsen af en 757'er

Der blev gjort store øjne, da et American Airlines-fly søndag skulle til rutineeftersyn

Her ses et større udpluk af de i alt syv blokke med kokain, der blev opdaget i spidsen af en 757 fra American Airlines. Politifoto
Her ses et større udpluk af de i alt syv blokke med kokain, der blev opdaget i spidsen af en 757 fra American Airlines. Politifoto

12 kilo kokain havde søndag forvildet ind sig ind i spidsen af en Boeing 757 fra American Airlines mellem Bogota i Colombia og Miami.

Efter ankomsten til USA, blev flyet sendt til rutineeftersyn i Tulsa, Oklahoma, hvor mekanikere faldt over den blinde last, som amerikansk politi vurderer, kunne indbringe godt tre millioner kroner på gaden.

Talsmand for Tulsa County Sheriff's Office, Justin Green, siger til ABC News i Tulsa, at en mekaniker arbejdede ude ved spidsen af flyveren, da han opdagede, at noget isolering var blevet udskiftet. Inde bagved fandt mekanikeren den første af i alt syv blokke på i alt 14 kilo: 12 kilo kokain og to kilo indpakning.

Sagen er efterfølgende blevet overdraget til narkopolitiet i Miami. Ingen er blevet anholdt.

- Der er rigtig meget kokain, så vi mistænker, at der er karteller indblandet.

- Det er derfor, vi har overgivet sagen til narkopolitiet, siger Casey Roebuck fra det lokale politi til Tulsaworld.com.

Ingen personer i Tulsa er under mistanke, da flyet oprindeligt skulle have været til eftersyn i Miami og først sent blev omdirigeret.

Mekanikeren fandt den første blok, mens efterforskere først fandt fire mere og kort efter de sidste to. Alle syv blokke var dækket af smørefedt - formentlig for at tage fusen på politiets narkohunde, fortæller Casey Roebuck.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere