Menneskejagt i gang efter masseskyderi

Mindst fem personer skudt og en dræbt af skaldet, gal gerningsmand i Arizona - menneskejagt i gang

En gerningsmand er på fri fod efter at have skudt 5 og dræbt en i byen Mesa, Arizona. 
(Foto: AP)
En gerningsmand er på fri fod efter at have skudt 5 og dræbt en i byen Mesa, Arizona. (Foto: AP)

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Mindst fem personer er blevet skudt og en person er dræbt af en pt. ukendt gerningsmand i Arizona onsdag morgen lokal tid.

En menneskejagt på den våbengale mand er netop nu i gang i Mesa, en forstad til Phoenix i delstaten Arizona, hvor folk også er blevet bedt om at holde sig inden døre.

Masseskyderiet, der har fundet sted på flere forskellige adresser i byen, begyndte i morges på et motel, hvorfra politiet fik det første alarmopkald. 

Tre personer, to kvinder og en mand - sidstnævnte blev dræbt - blev skudt på Tri-City Inn Motel ved 8.30-tiden. 

- Det var vores første alarmopkald. Kort efter modtog vi et nyt alarmopkald fra Evit Bistro 13, hvor en mandlig studerende blev skudt. Han søgte ly på den anden side af gaden, hvor han fik hjælp af ambulancefolk. Han overlever, men gerningsmanden stjal her en bil, som han flygtede i, forklarede politiets talsmand for kort tid siden på en pressebriefing i Mesa.

Kort efter lød det næste alarmopkald. Denne gang fra et beboelseskompleks, hvor gerningsmanden trængte ind i et hjem og skød endnu en person. En mand, der formodes at overleve.

Menneskejagten på gerningsmanden, der beskrives som skaldet, er iført sort t-shirt og shorts og har tatoveringer på hals og i ansigtet, er i fuld gang.

Politiet leder nu i et tilstødende boligkvarter, hvor den skydegale mand efterfølgende søgte hen, og hvor han har skudt dagens sjette offer - også en mand, som pt. er kritisk såret.

Det er i øjeblikket uvist, hvad motivet er til masseskyderiet, og myndighederne har heller ikke fastslået gerningsmandens identitet.

Opdateres...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere