Milliardærpar fundet døde: Familie afviser rygte

Milliardær Barry Shermans familie afviser, at der er tale om mord og selvmord

Politiets afspærring ved parrets hus fredag. Foto: THE CANADIAN PRESS/Christopher Katsarov
Politiets afspærring ved parrets hus fredag. Foto: THE CANADIAN PRESS/Christopher Katsarov

Siden den canadiske milliardær Barry Sherman og hans kone blev fundet død i parrets hus, har et rygte spredt sig om, hvad der var skyld i deres tragiske skæbner. Det går på, at medicinal-millardæren skulle have dræbt sin kone og derefter har taget sit eget liv. Det afviser familien nu i en ny officiel udtalelse.

- Vores forældre delte lysten til livet, og forpligtelsen til deres familie stemmer overhovedet ikke overens med de ryger, der er blevet spredt i medierne, om deres død, lyder det fra familien.

Rygtet er ikke opfundet i medierne, men det skulle eftersigende være politikilder, som skal have spekuleret i, hvad der er sket i huset.

- Vi er chokeret over og synes, det er uforsvarligt, at politikilder angiveligt skulle have fortalt medier om en teori, som hverken familie, venner eller kolleger tror på, fortsætter familien.

Barry Sherman blev 75 år gammel. Foto: Zuma Press
Barry Sherman blev 75 år gammel. Foto: Zuma Press
 

Fundet i huset
Barry Sherman og konen Honey blev ifølge lokale medier fundet i husets kælder i Toronto omkring klokken 12.00 lokal tid. Politiet har endnu ikke meldt ud, hvor i huset parret blev fundet.

- Omstændighederne omkring deres død virker mistænkelige, og vi behandler det på den måde, sagde David Hopkinson fra politiet i Toronto tidligere ifølge Reuters.

Drabsefterforskere oplyser, at der ikke er fundet tegn på, at udefrakommende er trængt ind i boligen.

To tildækkede lig blev fredag aften fjernet fra adressen. Ægteparrets bolig er sat til salg for næsten syv millioner canadiske dollar. Det svarer til knap 35 millioner kroner.

Den 75-årige Barry Sherman var ifølge magasinet Forbes god for 3,2 milliarder amerikanske dollar (20,3 milliarder danske kroner). Han ejede medicinalvirksomheden Apotex, som eksporterer medicin til mere end 115 lande i hele verden.