Mindst to dræbt i skudangreb på pub i ferieby

To personer har mistet livet, da en attentatmand åbnede ild på en pub i feriebyen Tel Aviv i Israel

Se med her (Video: AP)

Ved du noget, eller har du oplevet noget i Tel Aviv? Mail til 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 (alm. takst)

Feriebyen Tel Aviv er fredag blevet ramt af et skudangreb.

En ukendt gerningsmand åbnede ild mod en pub centralt i byen, og indtil videre har det kostet to personer livet, mens mindst fem meldes sårede. To er angiveligt i kritisk tilstand.

Det bekræfter en polititalsmand over for det franske nyhedsbureau AFP.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Ifølge talsmanden Micky Rosenfeld er den formodede gerningsmand stadig på fri fod, og derfor har politiet iværksat en større menneskejagt i byen.

Samtidig arbejder politiet ifølge AFP stadig på at finde ud af, om hvorvidt der er tale om et terrorangreb i byen. Skudattentatet fandt sted på gaden Dizengoff ikke langt fra det store Hilton Hotel centralt i byen.

Gik amok med automat-våben
Ifølge Times of Israel, der har talt med flere øjenvidner, åbnede en mand med en Kalashnikov ild på gaden foran pubben, og her skulle han efter sigende have skudt direkte ind mod pubben og en nærliggende cafe.

Skudangrebet kommer i en periode, hvor der har været en bølge af palæstinensiske angreb på israelere, men der er ikke oplysninger om, at en palæstinenser skulle stå bag.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Men uanset hvad er der igangsat en kæmpe menneskejagt, hvor politiet i dele af Tel Aviv går fra dør til dør for at lede efter gerningsmanden.

Udenrigsministeriet undersøger
Ekstra Bladet har fredag aften været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice.

- Vi undersøger i øjeblikket, om der har været danskere involveret. Derfor har vi taget kontakt til ambassaden, og de er i gang med at danne sig et overblik. Derfor kan jeg ikke sige, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice til Ekstra Bladet.

Tel Aviv er kendt som Israels rejsemål nummer et og for sine lækre badestrande samt saftige natteliv. Derfor rejser mange danskere hvert år til byen for at få lidt sol på kroppen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere