Misbrugte 22-årig kvindeligt gidsel i flere dage

23-årig mand fremstilles i grundlovsforhør med sigtelse for seksuelle krænkelser, grov vold og frihedsberøvelse over flere dage mod 22-årig kvinde

En 22-årig kvinde fra Sønderjylland gennemlevede indtil i går, hvad der må have været et sandt volds- og sexhelvede igennem flere dage i en lejlighed i Tønder.

Kvindens mareridt stoppede først, da hendes nære pårørende anede uråd og alarmerede Syd- og Sønderjyllands Politi mandag eftermiddag. Herefter kunne politiet rykke ud til lejligheden og anholde stedets 23-årige mandlige beboer samtidig med, at den 22-årige kvinde slap ud af, hvad politiet mener har været som et fængsel med vold og gentagne seksuelle krænkelser mod kvinden. Volden og sexkrænkelserne stod ifølge politiet på over flere dage.

En 38-årig svensk læge er tiltalt for at frihedsberøve og voldtage en 30-årig kvinde (Foto: Per-Oluf Sännås/Aftonbladet) 112 Sag om sex-gidsel: Kvinde brød grædende sammen i retten

- Vi har naturligvis afhørt både manden og kvinden i aftes, men der er stadig flere løse ender og uopklarede sammenhænge i sagen, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Den 22-årige kvinde har ikke været i livsfare, men hun har ifølge Ekstra Bladets oplysninger været udsat for flere former for grov vold og alvorlige seksuelle krænkelser.

Har kendt hinanden i kort tid

- Jeg hverken kan eller må uddybe yderligere om overgrebenes karakter, men der er formentlig tale om meget alvorlige lovovertrædelser, siger Bent Thuesen.

Manden og kvinden havde kun kendt hinanden i kort tid i forvejen, og de var ikke kærester. Kvinden var angiveligt på besøg hos manden, da han besluttede at tage hende som sit volds- og sexgidsel.

Det var bl.a. her ved Vester Skerninge på Sydfyn, at 41-årige Claus Jensen ifølge Fyns Politi i efteråret 2012 begik et groft sexovergreb mod en 11-årig pige. Ifølge anklageskriftet mod det fynske sexuhyre havde han også en plan om at kidnappe en pige, som skulle være hans sexslave i en garage i centrum af Odense. 112 Ville have sexslave i garage

- Vi ved endnu ikke, om der har været tale om decideret voldtægt, men vores indledende efterforskning viser, at kvinden har været udsat for flere seksuelle overgreb, siger Bent Thuesen og henviser til, at anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved det grundlovsforhør, som begynder ved Retten i Sønderborg i dag klokken 13.

Her fremstilles den 23-årige mand med en sigtelse for frihedsberøvelse, grov vold og seksuelle krænkelser. 

1 af 2 En 23-årig mand fra Tønder fremstilles klokken 13 i dag i grundlovsforhør her ved Retten i Sønderborg. Manden sigtes blandt andet for at have holdt en 22-årig kvinde som gidsel i sin lejlighed i flere dage alt imens han ifølge politiet begik grov vold og flere seksuelle krænkelser mod kvinden. (Polfoto)
2 af 2