Missing People får ros af pårørende

- De var der med det samme. Jeg ved ikke, hvad vi skulle have gjort i situationen, fortæller en pårørende til 61-årig Amager-mand, der blev fundet død i januar efter nogle dages forsvinden

(Foto: Ernst van Norde)

De pårørende til den 61-årige Jørgen Kihle Christensen, som i januar blev fundet druknet på Vestamager efter nogle dages forsvinden, er taknemmelige over Missing Peoples indsats.

– Politiet sagde, at hvis han ikke blev fundet hurtigt, ville der kommet et tidspunkt, hvor de nok ikke længere kunne ofre flere ressourcer på eftersøgningen.

Her rykkede Missing People så frem og sagde: ’Vi bliver ved, til vi finder ham’, fortæller Aliana Tess Pedersen. Hun er talerør for Jørgen Kihles pårørende og var dén i familien, som stod for kontakten med Missing Peoples indsatsleder, Peter.

Eftersøgningen af Jørgen Kihle Christensen endte sørgeligt søndag eftermiddag (Foto: Tariq Mikkel Khan) 112 - 25. jan. 2015 - kl. 16:58 Tragisk ende på eftersøgning: Jørgen fundet i sø Jørgen beskrives som en rolig og rationel familiemand (Privatfoto) 112 - 25. jan. 2015 - kl. 09:29 Jørgen forsvundet: Stor eftersøgning i gang

Eftersøgningen af Jørgen Kihle Christensen endte sørgeligt søndag eftermiddag (Foto: Tariq Mikkel Khan) 112 - 25. jan. 2015 - kl. 16:58 Tragisk ende på eftersøgning: Jørgen fundet i sø

Aliana Pedersen har kun roser til de frivillige MP-folk, som deltog i eftersøgningen af Jørgen Kihl.

– Jeg kom i kontakt med Missing People gennem en kollega, som havde læst om dem.

- Prøv da at kontakte dem og spørg, om de kan hjælpe, sagde min kollega.

- Og jeg skal love for, at de gerne ville hjælpe. De reagerede med det samme og var straks fyr og flamme. Lynhurtigt blev der sendt et søgehold af sted for at lede efter Jørgen, fortæller Aliana.

Stort engagement
– Det var rørende og dybt imponerende at opleve deres engagement. Jeg ved ikke, hvad vi ellers skulle have gjort i situationen.

Ifølge Aliana Tess Pedersen enedes familien om, at der blev opfordret til en indsamling af penge med henblik på en donation til MPDK i stedet for blomster og kranse ved Jørgen Kihlel Christensens bisættelse.

– Jeg er bekendt med, at en kvinde overførte 20.000 kroner som en slags respekt for deres arbejde, siger Aliana Tess Pedersen til Ekstra Bladet.

1 af 2 61-årige Jørgen Kihle Christensens familie er taknemmelige over Missing Peoples indsats i forbindelse med hans forsvinden og senere død. (Privatfoto)
2 af 2 Efter blot et halvt år har Missing People Denmark allerede fundet ti mennesker ved systematisk eftersøgning. (Foto: Ernst Van Norde)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere