Mistænkeligt dødsfald i København

Politiet er lige nu massivt tilstede i Bispeparken i Københavns NV-kvarter, hvor man efterforsker et 'mistænkeligt' dødsfald

Politiets efterforskere undersøger stedet. (Video/redigering: Kenneth Meyer/Martin Ekelund)

Københavns Politi er lige nu massivt tilstede i Bispeparken i Københavns Nordvest kvarter, hvor man undersøger et mistænkeligt dødsfald.

Det oplyser vagthavende ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

- Det er endnu sparsomt med oplysningerne fra stedet, men vi behandler det fundne lig som et mistænkeligt dødsfald, oplyser han.

Politiet har lige nu efterforskere tilstede på adressen.

Politiets teknikere er massivt tilstede på adressen (Foto: Kenneth Meyer)
Politiets teknikere er massivt tilstede på adressen (Foto: Kenneth Meyer)
 

- Om det er et drab eller et selvmord ved vi endnu ikke. Vi fik anmeldelsen klokken 19.15, siger han.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte den centrale efterforskningsleder, men han har travlt på adressen og har derfor ikke haft tid til at give en kommentar trods flere henvendelser.

Undersøger område med hunde og lygter

- Lige nu holder der en ambulance og politiet har spærret området foran adressen af mens politifolk iført hvide dragter går rundt foran huset, fortæller en beboer i området.

- De eftersøger området med store lygter og hunde, fortæller vedkommende.

I følge vidnet Ekstra Bladet har talt med, har politiet oplyst i forbindelse med en hurtig afhøring, at afdøde skulle have ligget i lejligheden i flere dage.

- Når man sidder med sin kæreste og sine børn og man så bliver overrasket af en mand med et politiskilt der spørg, om man har set noget alvorligt i mandags, så bliver man utryg, lyder det fra beboeren.

Sent onsdag aften ville politiet endnu ikke hverken be- eller afkræfte kønnet på den afdøde.

- Vi arbejder herude med vores teknikere og retsmedicinere. Vi ved ikke, hvad vi står med endnu om det er en naturlig død eller om det er mistænkelig, siger efterforskningsbagvagt Ove Larsen til Ekstra Bladet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere