Mistænkt for terror: Nu er liget kørt væk

Politiet rejste et hvidt telt om liget af den mand, der er mistænkt for det seneste døgns terrorangreb

Liget af den dræbte mistænkte for det seneste døgns terrorangreb føres væk. Foto: Kenneth Meyer
Liget af den dræbte mistænkte for det seneste døgns terrorangreb føres væk. Foto: Kenneth Meyer

Politiets teknikere har hele søndag morgen undersøgt liget af den formodede gerningsmand, der i morges kort efter klokken 5 blev skudt og dræbt af politiet foran Svanevej 1 på hjørnet ved Frederikssundsvej på ydre Nørrebro.

Kort før kl. 11 blev liget fragtet væk, fortæller Ekstra Bladets mand på stedet.

Han fortæller, at politiet har afspærret et stort område, og der står betjente i begge ender og guider folk.

- Der er ingen, der får lov til at komme ind, bortset fra dem, der bor i udkanten af afspærringen. Der var en mand, der cyklede gennem afspærringen, hvorefter politiet løb efter ham. Men der var ingen dramatik, siger Ekstra Bladets mand.

Det var politiets efterforskning, der førte til, at man omkring klokken 23 lørdag aften fik lokaliseret en adresse, hvor den formodede gerningsmand blev kørt til af en taxachauffør efter at have forladt et flugt køretøj på ydre Østerbro.

112 - 15. feb. 2015 - kl. 09:16 Politiets Aktionsstyrke skød mistænkt: Telt rejst om dræbte

Cirka kl. 04.50 kunne betjentene på stedet konstatere, at den formodede gerningsmand kom retur til området, hvorfor Politiets Aktionsstyrke tog kontakt til ham ved at råbe ham an, hvorefter han afgav flere skud mod aktionsstyrken.

Han blev derefter skudt og dræbt af politiet, og politiet rejste et hvidt telt omkring den dræbte, så efterforskerne kunne sikre eventuelle spor på liget i ly for vind, vejr og folk, der står i nærheden.

På et pressemøde afholdt af Københavns Politi klokken 08.00 søndag morgen, oplyste politiet, at man antager, at manden der blev dræbt på Nørrebro er den samme mand, der skød og sårede flere personer på Østerbro og i Krystalgade.

- Det er foreløbigt vores antagelse, at den mand vi har dræbt er den gerningsmand, der 15.33 beskød de mennesker der befandt sig ude ved Krudttønden på Østerbro og affyrede skud i Krystalgade i nat, siger Jørgen Skov ledende politiinspektør ved Københavns Politi.

Her er lå han før

1 af 3 Liget af den dræbte køres væk. Foto: Jakob Jørgensen
2 af 3 Foto: Kenneth Meyer
3 af 3 Liget af den dræbte mistænkte for det seneste døgns terrorangreb føres væk. Foto: Kenneth Meyer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere