Mobiltelefoner fundet efter flystyrt

Efterforskerne er i gang med at undersøge mobiltelefoner, som de har fundet efter Germanwings-styrtet

Efterforskerne har fundet mobiltelefoner blandt vragresterne. (Foto: AP)
Efterforskerne har fundet mobiltelefoner blandt vragresterne. (Foto: AP)

Mobiltelefoner fundet i blandt Germanwingsflyets vragrester, skal være med til at samle et billede af, hvad der er foregået på flyet inden andenpiloten Andreas Lubitz bevidst styrtede flyet ned i Alperne. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Se også: Anden sorte boks fra dødsflyet er fundet

Jean-Marc Menichini fra efterforskingstemaet fortalte tidligere i dag, at de havde fundet mobiltelefoner ved nedstyrtningsstedet, men de er endnu ikke blevet undersøgt grundigt. Han kunne derfor ikke uddybe.

Ingen video fra flyet er endnu blevet offentliggjort. Efterforskerne har sagt, at der endnu ikke er blevet fundet videooptagelser fra flyet. Den franske efterforskningsleder Brice Robin ville dog ikke udelukke muligheden for, at sådan en video finder sted. Den er bare ikke overleveret til efterforskerne endnu.

Den franske reporter Frederic Helbert har tidligere sagt, at han har set en video fra flyet inden det styrede ned. Han siger, at han så videoen gennem en mellemmand tæt på efterforskingen. Han har ikke selv en kopi. Frederic Helbert fortæller, at de valgte ikke at publicere videoen.

- Den havde ingen relevans i forbindelse med efterforskningen og den havde været frygtelig at de for familierne, sagde han til AP.

Han forsvarede kraftigt overfor AP, at videoen eksisterede. Han beskrev, hvordan videoen er optaget fra bagerst i flyet. Han fortæller, at han aldrig vil glemme lyden fra videoen, hvor passagererne skriger indtil flyet rammer bjeget.

- Det er frygteligt. Folk forstår, at der er ved at ske noget frygteligt, siger han.

(Foto: AP) 112 - 2. apr. 2015 - kl. 16:12 Dødspiloten søgte på selvmordsmetoder

Ingen ved nøjagtigt, hvad der for igennen Andreas Lubitz, der han styrtede sit Airbus-fly. Men meget tyder på, at han  havde udset sig stedet, hvor han tog 149 mennesker med sig i døden (Foto: AP) 112 - 2. apr. 2015 - kl. 14:42 Pilot-massemorderen kendte sit gerningssted fra barndommen

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere