Modbydeligt barnemord ryster Indien: Fireårig halshugget

En blot fireårig pige er blevet dræbt i Indien, efter at hendes mor afviste gerningsmanden

Flere voldtægtssager har rystet Indien de seneste år. Her demonstrerer kvinder mod seksuelle overgreb i millionbyen Kolkata tilbage i 2015. Foto: Bikas Das/AP
Flere voldtægtssager har rystet Indien de seneste år. Her demonstrerer kvinder mod seksuelle overgreb i millionbyen Kolkata tilbage i 2015. Foto: Bikas Das/AP

Som hævn for at være blevet afvist af en indisk kvinde valgte en 27-årig mand at voldtage, dræbe og halshugge kvindens datter på fire år.

Det skriver Times of India.

Efterfølgende skulle han have gemt pigens torso 300 meter væk fra sit hjem i den indiske delstat Uttar Pradesh. Pigens hoved havde han taget huden af, så man ikke kunne identificere hende og smidt det på den modsatte side af vejen fra sit hus.

En ven
Manden skulle ifølge nyhedsmediet være en ven af familien. Men da han forsøgte at lave seksuelle tilnærmelser mod moderen, blev han afvist.

- Moderen, der er hørehæmmet, havde advaret ham mod at gå ind i hendes hus. Hun havde også truet med at fortælle det til sin mand, siger en politikilde til mediet.

I tirsdags valgte manden at kidnappe datteren. Her tog han pigen til sit hjem, hvor han bandt hende. Da moderen og en nabo ledte efter datteren, bankede de på mandens hus for at høre, om han havde set hende.

Noget, han afviste.

Det fik forældrene til at politianmelde datterens forsvinden, og herefter fandt myndighederne pigens torso og hoved hver for sig.

Manden tilstod forbrydelsen, da en kniv med blodspor blev fundet i hans hus. Udover at halshugge pigen havde han også skamferet hendes krop med brændemærker.

Af frygt for at hun ville sladre, valgte manden ifølge sin egen forklaring at slå hende ihjel.

I Indien er der dødsstraf for voldtægt efter flere sager gennem en årrække har plaget landet.

Se også: Indiske skolepiger overfaldet med jernstænger for at modsætte sig sexchikane

Se også: 30 arresteret i Indien: Folkemængde lynchede pædofili-mistænkt mand

Se også: Tredje tilfælde på en uge: Teenage-pige voldtaget og brændt levende

Se også: Endnu en grusom voldtægt i Indien: 17-årig pige kæmper for sit liv

Se også: Hovedmistænkt anholdt for voldtægt og drab i Indien

Se også: Efter voldtægt af otteårig pige: Nu indføres der dødsstraf

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere