Mor anholdt for at knivstikke 11-årig datter 70 gange og sætte ild til hus

Billeder viser 39-årig mor, der smiler under anholdelse for børnemishandling og brandstiftelse. ’Det var selvforsvar’, siger hun til politiet

Video: KameraOne

Taheerah Ahmad, en 39-årig mor til tre fra Tulsa i den amerikanske stat Oklahoma, blev tirsdag anholdt og sigtet for brandstiftelse, børnemishandling og grov vold med henblik på at dræbe.

Ifølge flere medier, blandt andre Chicago Tribune og Daily Mail, fremgår det i rapporten fra anholdelsen, at kvinden har forklaret, hvordan hun blev vred på sine tre børn, ’på grund af den måde, de læste og kiggede på hende’.

Derefter bandt hun, ifølge politiet, både den ni-årige datter og den ældste datter på 11 år med gaffatape. De fik begge også tape for munden.

Medie-optagelser i forbindelse med anholdelsen viser den 39-årige komme gående med et smil på læben, mens betjente fører hende forbi journalisterne. Foto: AP
Medie-optagelser i forbindelse med anholdelsen viser den 39-årige komme gående med et smil på læben, mens betjente fører hende forbi journalisterne. Foto: AP
 

Da den 11-årige pige havde held til at få sig selv fri, gik moren til angreb på hende.

Den yngste pige, en otte-årig, hjalp angiveligt den ni-årige fri, hvorefter sidstnævnte løb hen til naboen for at hente hjælp.

Stukket op til 70 gange
Da politiet ankom til kvindens adresse, var det en vanvittig scene, der mødte dem. Den 11-årige pige lå blødende i køkkenet, efter at moren ifølge rapporten havde stukket hende op til 70 gange med en kniv, hvorefter hun satte ild til huset. Hun fortalte politiet, at det var ’selvforsvar’.

Den 11-årige pige havde snitsår over hele kroppen. Både hendes torso, ben, hals, hænder og ansigt havde fået tildelt knivstik. Efterforskerne har efterfølgende fundet to knive og et haveredskab på stedet.

Videre i rapporten fremgår det, at moren satte ild til bopælen, fordi hun ønskede helt at sikre sig, at den 11-årige datter var død.

Da politiet ankom, var moren stukket af med sin yngste datter, otte-årige Hafsa. De to blev efterlyst af politiet, og 17 timer senere blev de opdaget i Taheerah Ahmads bil, der holdt på en parkeringsplads i Tulsa.

Holdt som gidsler
Den ni-årige datter har nu fortalt politiet, at hun og hendes to søstre forud for den voldsomme episode var blevet holdt som gidsler i hjemmet af moderen i omkring en uge. Moren havde tilsyneladende truet dem med at stikke dem ned, hvis de gik ud fra deres værelse, og havde desuden nægtet dem både mad og drikke.

Optagelser viser den 39-årige, der smilende bliver ført væk af betjente lige efter anholdelsen. Hun afviste dog medierne, da de bad hende om en udtalelse.

De tre pigers far opholdt sig i Tennessee, mens dramaet stod på. De er nu i myndighedernes varetægt. Den ældste er fortsat i kritisk tilstand.