Mor og datter forsvundet før lægebesøg

Politiet efterlyser en libanesisk mor, der forsvandt sammen med sin datter fredag morgen

En 28-årig libanesisk kvinde og hendes 10-årige datter er sporløst forsvundet.

Fredag morgen klokken otte forlod de deres hjem i Ikast, da datteren skulle til lægen, men siden er de ikke blevet set. Hverken af broderen, som de boede sammen med, eller af lægen.

Politiet har endnu ikke været i stand til at finde de to piger, og derfor efterlyses de nu.

Midt- og Vestjyllands Politi mener ikke, at der ligger en forbrydelse bag, men en nærmere begrundelse for den pludselige forsvinding er de ikke kommet. Derfor vil de heller ikke gisne om, hvorvidt der er tale om en kvinde, der har forladt sin bror eller eventuel mand.

- Vi vil ikke være med til at spekulere så meget, og vi ved det faktisk ikke, fortæller vagtchef Gert Høeg til Ekstra Bladet.

- Vi har sat en masse i værk med afhøringer og telefonsporing. Det er hovedsageligt det, vi arbejder med i sagen, men det har endnu ikke båret frugt, forklarer vagtchefen.

Den 28-årige kvinde er født i Libanon og beskrives som cirka 160 cm høj, slank, med skulderlangt mørkt hår og mørkebrune øjne. Hun bærer tørklæde og er formentlig iført grå jakke og blå cowboybukser.

Den 10-årige datter beskrives som ca. 140 centimeter høj, slank, sort skulderlangt hår, brune øjne. Hun er formentlig iført beigefarvet hue med glimmer samt lyserød jakke og cowboybukser.

Har du set de to kvinder, vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne høre fra dig. De kan kontaktes på 114.