Mor og syvårig pige trafikdræbt: Mand sigtet for spritkørsel og uagtsomt manddrab

24-årig mand fremstilles i grundlovsforhør. Han er sigtet for uagtsomt manddrab og spirituskørsel

En kvinde og en pige har mistet livet i en voldsom ulykke øst for Holstebro i Midtjylland. Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix
En kvinde og en pige har mistet livet i en voldsom ulykke øst for Holstebro i Midtjylland. Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Den 24-årige mand, som søndag blev anholdt efter en frygtelig trafikulykke ved Hodsager i Midtjylland tæt på Holstebro, er ud over sigtelsen for uagtsomt manddrab også blevet sigtet for spirituskørsel.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi mandag formiddag til Ekstra Bladet.

Manden fremstilles senere mandag i grundlovsforhør, hvor politiets anklagemyndighed vil kræve ham varetægtsfængslet.

En 41-årig kvinde og en syvårig pige blev dræbt på stedet, da de klokken 10.39 holdt på Hodsagervej ved Brogårdsvej og ventede på at svinge til venstre.

Bagfra kom den 24-årige kørende. Han ramte den stillestående Citroën C1, der blev slynget af vejen som følge af sammenstødet.

Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix
Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

I bilen sad også en niårig dreng, der kom svært til skade. Samt endnu en pige på syv år, som udelukkende kom lettere til skade.

Den 24-årige fører af den bagfrakommende bil kom lettere til skade ved sammenstødet. Han blev senere anholdt.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser til Ekstra Bladet, at den lokale politikreds har tætte pårørende i sagen. En af de omkomne har nære relationer til en ansat ved politiet.

Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi ad egen drift erklæret sig inhabile i sagen. Det er derfor en anklager fra Østjyllands Politi, der møder op ved Retten i Herning, hvor grundlovsforhøret finder sted.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere