Mor sigtet: Lod 2-årig sidde indespærret i glohed bil

Udenfor var der omkring 37 grader - indenfor formentligt omkring 60 grader

Den 29-årige mor forlod sin lille dreng i den varme bil og gik på shoppetur her i dette center. (Foto: Google Maps)
Den 29-årige mor forlod sin lille dreng i den varme bil og gik på shoppetur her i dette center. (Foto: Google Maps)

En 29-årige kvinde er blevet sigtet efter at hun efterlod sin to-årige søn spærret inde i en gloende varm bil med alle vinduer rullet op.

Udenfor var temperaturen på omkring 37 grader. Inde i bilen har der angiveligt været op til 60 grader varmt, skriver flere australske medier.

Mens den lille purk kæmpede med de livstruende varme-grader inde i bilen, gik moderen på shoppetur i et nærliggende center i Bankstown i New South Wales.

Brød ind i bilen
Efter en times indespærring opdagede forbipasserende den lille dreng, som både var dehydreret og dybt ulykkelig. Politi og redningsmandskab blev tilkaldt og den to-årige blev befriet efter at bilen blev brudt op.

Først da moderen blev kaldt over højttalere i shopping-centeret, vendte hun tilbage til bilen og en sigtelse fra politiet.

Indlagt på hospitalet
Den lille dreng blev omgående indlagt på et nærliggende hospital, hvor han blev behandlet for væskemangel.

Ifølge politiet kan temperaturerne nemt snige sig op på 60 graders varme inde i bilen - selv med vinduerne rullet en anelse ned.

Sydney Morning Herald skriver, at de høje temperaturer i en bil kan udløse hjerteslag, væskemangel og lammelser hos indespærrede personer.

Den 29-årige mor skal i retten den 24. februar.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere