Mor tabte barnevogn: Tvillinger druknede i kanal

Moderen ville jage en bi væk, da hun kom til at miste grebet om barnevognen med to små drenge i

En ung familie fra Arizona i USA gennemgår lige nu et sorg-mareridt uden grænser. Moderen, Alexis Keslar, var i fredags ude at gå en tur med sine tvillingedrenge på 18 måneder i barnevogn. Staten er stærkt plaget af hvepse og bier, og da sådan en kom forbi Alexis Keslar, ville hun hurtigt verfe den væk. Moderen slap derfor hurtigt barnevognen, og det fik fatale følger, skriver blandt andre CNN.

- Barnevognen trillede væk fra hende ned i kanalen. Drengene sad fastspændt i den med seler, siger en talsmand fra det lokale politi ifølge CNN.

Moderen skyndte sig straks at hoppe i kanalen for at redde de to drenge, Silas og Eli, men blev overrumplet af kanalens meget stejle sider, dybden i vandet og den meget kraftige strøm i vandet. Derfor reddede hun sig selv op og tilkaldte hjælp.

Det var dog desværre for sent.

'De betød så meget'
Efter at myndighederne havde ledt efter drengene i vandet i en time, blev de fundet og fløjet direkte til det nærmeste hospital. Her blev de erklæret døde.

- Det er så hjerteskærende, fordi de to drenge betød så meget for rigtig mange mennesker. Ingen forældre bør miste deres børn og slet ikke alle børn på samme tid, siger Marlene Gleim, der er en nær ven af familien, til CNN.

Marlene Gleim har oprettet en indsamlingsside til familien, og pengene vil gå til familien, så de kan betale for begravelse og lægehjælp i forbindelse med den tragiske hændelse.

På siden står der:

'Bed for drengenes vej til himlen og for deres forældre og hele familien, mens vi sørger. To smukke drenge er nu engle'.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere